Дрю Баримор: Не казвайте просто, че сте нещо - бъдете нещо!

Дрю Баримор ни съветва да бъдем по-малко съвършени и повече хора. Както и още 545789536 неща, заради които я обичаме!

Дрю Баримор категорично е едно от най-слънчевите присъствия на холивудския небосклон. Звездата от "50 първи срещи" винаги ни очарова със своята непринуденост, откровеност и свежест, която е всичко друго, но не и част от стратегически изграден медиен образ. 

Именно Баримор се появи на корицата на Badass Women броя на списание InStyle със специално заснета от самата нея фотосесия. В интервюто си за изданието актрисата разкрива повече за живота си със славата и всичко, което често остава зад камера.

https://www.instagram.com/p/CCYrK9lD2v2/

"Не казвайте просто, че сте нещо - бъдете нещо. Бъдете слушатели, бъдете тихи и правете всичко", споделя Дрю, припомняйки си момент от далечната 2000 година, когато създава "Ангелите на Чарли". "Нанси (Джувонен - една от продуцентките на филма, бел.ред.) каза, че ако трябва да си свършим работата добре, точно това ще направим. Не можем да бъдем подхранвани от негативност. Точно това се случва и сега. Хората имат различни виждания за това как ще продължат напред и няма нещо, за което абсолютно всички по света да са съгласни. Ще се уча до края на живота си."

https://www.instagram.com/p/CCYdN_cpdRO/

Измежду всички привидно съвършени образи, с които се хвалят повечето звезди под светлината на прожекторите, Дрю е наясно, че няма перфектен човек на тази планета и обича именно тази своя черта. "Горда съм, че съм малко палава, малко несъвършена, малко уплашена, малко човек. Все още смятам, че комедията е противоотрова срещу лошите неща в живота", разкрива тя. "В момента пиша и говоря, сякаш никой не чете и не слуша. Това не означава, че не ме интересува какво мислят хората. Да разстроя някого е последното нещо на земята, което бих искала да направя, но всички трябва да сме по-добри към себе си. Смирението и перспективата са жизненоважни."

https://www.instagram.com/p/CCYjnAgJZIO/

И ако случайно търсите още една причина да боготворите 45-годишната актриса, тя идва с информацията, че ѝ се налага да работи усилено, "за да не съм с размерите на автобус. "Храня се наистина чисто и здравословно и правя час пилатес поне четири дни в седмицата. И това е ОК. Това е моето пътуване. Моята карма. Не знам, може би съм била слаба и зла в минал живот."

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA