Парис Джексън за самонараняването, депресията и болката след смъртта на Краля

22-годишната наследница на Краля на попа споделя повече за тежката болка след смъртта му.

"Има няколко неща, които вероятно бих искала да поправя в себе си", споделя Парис Джексън във втория епизод от своята Facebook Watch поредица Unfiltered: Paris Jackson and Gabriel Flenn.

22-годишната наследница на Краля на попа разкрива, че е водила голяма борба с опитите си за самонараняване след смъртта на баща си през 2009 година. "Това беше отвличане на вниманието ми от емоционалната болка. Прехвърлих я към физическа, имах нужда от контрол", споделя тя. 

https://www.instagram.com/p/B-DnGmOJZ8w/

Моделът и музикант разкрива, че е имала тежки периоди, в които е приемала всякакви възможни лекарства, за да се справи с депресията, но е спряла, защото вече се опитва да харесва себе си. "Болката е много по-добра от изтръпването, защото поне усещате нещо." 

Парис все още се бори с психичните си проблеми, но признава, че музиката ѝ е помогнала да се справи с част от тях. "Музиката е важна за мен, а аз трябва да бъда себе си. Не трябва да се притеснявам какво нося или как изглеждам, защото е просто жестоко."

https://www.instagram.com/p/B6CCRlfJgv7/

Джексън не крие разочарованието си от факта, че понякога е недоволна от себе си, защото иска да раздвижи шаблона за красота, в който всички са вглъбени. "Няма значение какъв размер сте, какъв цвят е кожата ви, от къде произлизате и от каква култура имате част."

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA