Джон Леджънд проговори за изневерите си

Съпругът на Криси Тейгън разкрива повече за любовното си минало и за момента, в който решава, че е открил жената на живота си.

"В определен момент просто осъзнаваш, че си по-щастлив, когато си честен."

Криси Тейгън и Джон Леджънд са една от най-горещите звездни двойки в момента. Преди обаче това да се случи, Джон е бил всичко друго, но не и абсолютно верен на своите приятелки.

"Да, определено съм изневерявал в 20-те си години", споделя самият той в ново интервю. "В гимназията и в колежа не събирах много внимание от момичетата. Когато започнах да получавам такова, определено ми хареса."

https://www.instagram.com/p/CB15ZLnll-n/

Съпругът на Криси Тейгън разкрива, че вероятно всеки е имал период от живота си, в който е бил нечестен и е подхождал егоистично, без човекът от другата страна да заслужава подобно отношение.

Въпреки тази любовна перспектива, нещата за Джон се променят, когато той среща Тейгън и решават да си кажат заветното "да" през 2013 г. "В определен момент просто осъзнаваш, че си по-щастлив, когато си честен. Щастлив си, че си верен и си влюбен в един човек. Просто реших, че Криси е човекът. Реших, че вече няма да се забърквам с някой друг."

https://www.instagram.com/p/B_WjNKDlm4_/

Талантливият изпълнител споделя, че макар двамата да са завършили още първата си среща под чаршафите, химията между тях не е закъсняла и са се влюбили сравнително бързо, преди да решат, че искат да прекарат остатъка от живота си заедно. 

Джон признава, че задължителното им място под светлината на прожекторите е неговата мотивация да бъде най-добрата си възможна версия. "Криси има 12 милиона последователи в Twitter. Ако искам да направя нещо, това ще бъде самоубийство. Би било ужасно. Това просто ви дава още една причина да не правите неща, за които ще съжалявате."

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA