Тайната за 53 милиона долара на Били Айлиш

Любопитни сме как Били Айлиш успя да извоюва мястото си сред най-богатите артисти в света, при това само на 18 години...

"Не е нужно да казвате "да" на всичко", съветва Били

Макар възможността да бъдем мултимилионери на 18-годишна възраст вече да е зад гърба ни, искрено се възхищаваме на Били Айлиш за именно това нейно постижение. Креативната, ексцентрична и талантлива изпълнителка е напът да се превърне в една от най-богатите холивудски знаменитости, а това е повече от повод да се запитаме с колко точно $ разполага тя. 

https://www.instagram.com/p/B8aVUPIFdR9/

Оказва се, че Били е направила само 40 милиона долара от дигиталните продажби на синглите си (повече, отколкото Карди Би!), а наскоро подписа договор с Apple за документален филм, посветен на живота ѝ.

https://www.instagram.com/p/B5y93JzlqRw/

Само за миналата година Били е спечелила повече от 50 милиона долара - половината от въпросния договор с технологичната компания, а другата - от гореспоменатите музикални продажби. Благодарение на тези два фактора, Айлиш зае 43-то място в ежегодния списък на Forbes с най-скъпоплатените знаменитости.

https://www.instagram.com/p/B8G1Ak5FgsG/

Към това число добавяме нейните рекламни ангажименти (да, позира за Calvin Klein!) и собствения ѝ мърч. Нетното състояние на Били в момента е около 25 милиона долара. Цифрата е такава заради данъците, които по принцип трябва да се плащат за подобни *космически* доходи.

https://www.instagram.com/p/B0KNtXkF1PW/

Макар да сме далеч от идеята, че подобен успех е постижим само за вечер, любопитни сме да разберем каква е тайната. "Разбрах, че най-добрите решения, които съм взела досега винаги са били свързани с това да се придържам към моите собствени идеи", споделя самата Айлиш в свое интервю. "Разбрах, че не е нужно да казвате "да" на всичко. Дори ако ще ви дадат повече пари, не трябва да правите това, което не ви се струва подходящо."

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA