Maluma, baby! Какво не знаете за колумбийския изпълнител?

Колумбийският Дон Жуан е най-свежото лице на латино сцената и това е напълно в реда на нещата. Maluma, baby!

Малума е роден като Хуан Луис Лондоньо Ариас в края на януари 1994 г. в Колумбия и израства заедно със семейството си и по-голямата си сестра. Именно те са хората, които вдъхновяват „Малума". Артистичният псевдоним е комбинация от първите две букви в техните имена. В ранното си детство малкият Хуан проявява интерес към футбола и състава на Atletico Nacional, но още в гимназията, която завършва в Ел Ретиро, преоткрива страстта към музиката и голямата сцена. Пробивът идва, когато е едва на 16 години, а днес, когато е на 26, продължава да владее световните класации и сърцата на меломаните със същата завидна лекота, с която Дон Жуан успява да омае жените около себе си.

https://www.instagram.com/p/CBgzegGnLj9/

РЕГЕТОН, ПОП И ЪРБАН

Още през 2010-а Малума привлича вниманието на продуценти от Sony Music и появата на дебютния му сингъл не закъснява. Две години по-късно на пазара излиза първият му студиен албум, който носи името Magia и успява да донесе на певеца няколко първи места в престижни колумбийски класации. Съвсем малко след излизането на втората тава през 2015 г., синглите El Perdedor и Sin Contrato влизат в топ 10 на Billboard Hot Latin Songs. Следват колаборациите с Шакира – песните Chantaje и Clandestino, които се превръщат в безпардонни хитове заедно с Felices Los 4, Mala Mía и Vente Pa’Cа.

Третият проект на Малума – F.A.M.E успява да спечели Латино Грами за най-добър съвременен поп албум, а в началото на април миналата година на пазара излезе и Medellín – дуетното парче на Хуан с Мадона, което стана част от нейния 14-и студиен проект. Песента със секси, дръзко звучене и не по-малко провокативният и привличащ вниманието клип са типично в стила на изпълнителката, но определено успяха да привлекат още повече внимание към 11:11, който се появи по-малко от два месеца преди Малума да завладее и родната сцена като част от световното турне за промотирането на тавата.

https://www.instagram.com/p/CBlWy5Bng-D/

LOCO, LOQUITO MUY LOCO

Малума посвещава тези думи от песента си Loco на онази неконтролируема любов, която те подлудява и оставя без думи. Личният живот на певеца често е обект на множество спекулации. След излизането на еротично видео, в което се предполага, че именно той разменя ласки с Рики Мартин се появяват слухове за неговата евентуална хомосексуалност, които се оказват абсолютно безпочвени.

https://www.instagram.com/p/BuccXo1H1MM/

В свое интервю малко по-късно, певецът потвърждава връзката си с модела Наталия Барулич. Срещат се на снимачната площадка на видеото към Felices Los 4 и бързо се превръщат в една от най-секси двойките на латино сцената. Освен много влюбени снимки, пътешествия в различни точки на света и кученце, за което се грижат заедно, Малума признава: "Времето, което прекарваме в компанията един на друг, е прекрасно. Забавляваме се, обичаме се, поддържаме се взаимно. Това е от фундаментално значение и е най-прекрасното нещо на света." 

Двамата обаче решават да сложат край на взаимоотношенията си, след което певецът няколко пъти е засичан в компанията на атрактивни дами, измежду които и руският модел Вивиен Рубин. Въпреки това Малума потвърждава, че няма човек до себе си и е избрал да се фокусира изцяло върху развитието на иначе успешната си музикална кариера.

MALUMA, BABY!

Малума не се спира до върховете на музикалните класации. Самият той може да се похвали с над 23 милиона фенове на официалната си Facebook страница и близо 6 милиона последователи в Twitter. Почитателите му в Instagram са над 41 милиона, което го превръща в една от 50-те най-следвани личности в социалната мрежа. Каналът на певеца в YouTube има около 20 милиона абонати, а голяма част от колаборациите му имат над милиард гледания, което е само един от факторите Малума да бъде изключително разпознаваем и харесван сред широката аудитория.

57

Женската част от публиката често въздиша по замечтания му поглед, който се вижда и сред провокативните кадри, които публикува в Instagram акаунта си. Срещайки се на живо с Малума, един от редакторите на списание Billboard, описва музикалния му стил и самият него като регетон натура, „романтичен и същевременно груб, но винаги очарователен."

ALL ABOUT THAT COLORS

Принтове, принтове, принтове! Това е един от ключовите акценти, които формират голяма част от стила на ърбан изпълнителите. Дизайнерски брандове, сред които Gucci и Coach, откровено признават, че често търсят вдъхновението в регетон културата. Ед Кориано, един от звездните стилисти, споделя: "Латино ритъмът беше част от един много ограничен жанр. Днес това са хората, които дават тон на модата."  

https://www.instagram.com/p/CBbIMVonhR1/

Малума участва като изпълнител в едно от последните ревюта на Dolce & Gabbana и често може да забелязан в техни облекла. Когато има повод или необходимост от поява на червен килим, той залага на строго официални костюми, но никога не оставя настрана закачливите принтове, тениските с щампи и обемни, хипи аксесоари. Слънчевите очила са почти задължителни.

Колумбийският Дон Жуан споделя, че е почитател на забавните модни избори, не иска визиите му да бъдат скучни, обича цветовете и всичко онова, което може да те накара да се усмихнеш, след като го видиш … или чуеш.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA