Хейли Бийбър: "Не мисля, че някога съм била известна"

Супермоделът говори открито за лудите тийнейджърски години на съпруга си и споделя, че славата е доста относително понятие.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 03 август 2020

"Да бъда честна, всъщност не мисля, че някога съм била известна."

Хейли и Джъстин Бийбър може и да са една от най-известните двойки в момента, но това не означава, че двамата винаги са били под светлината на прожекторите.

Да, Джъстин стана звезда във възраст, в която сме готови за всичко друго, но не и за световен успех, а по това време Хейли се обучава вкъщи и усъвършенства балетните си умения.

https://www.instagram.com/p/CDVVcdhFtT-/

"Да бъда честна, всъщност не мисля, че някога съм била известна", споделя красавицата за новия брой на Vogue India. "Разбира се, знаех, че баща ми е актьор и той до известна степен беше известен, но ако сравня как съм израснала аз с това как е Джъстин, той има много по-луд опит в младежките си години."

Въпреки че се премества в Ел Ей веднага след като навършва 18 и започва да се движи в обкръжението на Шон Мендес и сестрите Дженър, славата на Хейли идва постепенно. "Трябваше да порасна и да получа шофьорската си книжка, да съм наистина нормална. После се случиха последните три години от живота ми", разкрива още тя.

https://www.instagram.com/p/CDSTSkonWFN/?utm_source=ig_embed

"Трябваше да съм наистина нормална. После се случиха последните три години от живота ми."

След като Хейли започва да се среща с Джъстин през 2015-а и двамата официално си казват заветното "да" през есента на 2018 г., дните на супермодела извън фокусите на обектива са обречени на край.

Въпреки това, тя споделя, че макар да изглежда като нещо лесно, известността е всичко друго, но не и това. "Мисля, че най-голямото нещо, с което се борих, е да не сравнявам себе си с хората. Не че те очакват нещо, просто не исках да разочаровам семейството си. Важно е да носиш името си по позитивен начин." Нас, ако питате, тя се е справила повече от отлично!

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA