Гуинет Полтроу обяснява значението на "съзнателната раздяла"

"Чудех се дали има свят, в който можем да се разделим и да не загубим всичко? Можем ли да сме семейство, въпреки че не бяхме двойка?"

Димитър Андонов
Димитър Андонов 07 август 2020

Често чуваме нещо шокиращо и креативно от Гуинет Полтроу, но сега звездата е готова да коментира аспектите от личния си живот, които не разкрива в своите лайфстайл проекти.

За септемврийския брой на британския Vogue, талантливата актриса разкрива повече за раздялата с бившия си съпруг Крис Мартин. Полтроу признава, че не се е чувствала така, сякаш някога изобщо е била двойка с вокалиста на Coldplay, а това, което ги е задържало заедно, е била любовта към децата им - Епъл и Моузес. 

https://www.instagram.com/p/B3dBi0OlylV/

"Бяхме близки, въпреки че никога не бяхме напълно установени като двойка", пише тя в откровеното писмо за модната библия. "Просто не се вписвахме заедно. Винаги имаше малко неспокойство и вълнения, но много обичахме децата си."

Гуинет казва, че преди двамата изобщо да вземат решението да сложат край на брака си през 2014 г., все пак са пробвали да посещават терапия за двойки. "Никога не бях чувала за израза "съзнателна раздяла" преди това. Чудех се дали има свят, в който можем да се разделим и да не загубим всичко? Можем ли да сме семейство, въпреки че не бяхме двойка?"

https://www.instagram.com/p/B692GqjlSFt/

През 2018 г. Гуинет отново казва "да" - този път на Брад Фалчук. "Знам, че бившият ми съпруг е бил предназначен да бъде баща на моите деца и знам, че настоящият ми съпруг е човекът, с когото да ги отгледам. Съзнателната раздяла ни позволи да разберем, че любовта и приятелството са две различни неща."

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA