Нови детайли около развода на Брад Пит и Анджелина Джоли

Въпреки че използват услугите на частен съдия, любопитни детайли около развода на Брад и Анджелина не спират да излизат наяве.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 11 август 2020

Още през 2016 г. Анджелина Джоли подава молба за развод, за да приключи брака си с Брад Пит, колкото и шокиращо да бе решението тогава за всички.

Въпреки че подобно на други високопрофилни двойки, Джоли и Пит също използват частен съдия за своето дело в опит да гарантират защитата на личното си пространство, любопитни детайли около техните договорености не спират да излизат наяве.

587

По-рано днес стана ясно, че Джоли е поискала частният съдия, ангажиран с взаимоотношенията на звездната двойка, да бъде заменен, тъй като до нея е достигнала информация за правни взаимоотношения на въпросния съдия с настоящия адвокат на Брад.

Представителите на актрисата коментират, че не става дума за стремеж към печалба, а за това, че подобна правна връзка може да предизвика съмнение относно способността на съдията да остане безпристрастен в хода на действие. 

Наскоро източници, близки до двойката коментираха, че разводът на Пит и Джоли все още не е финализиран, тъй като двамата не могат да решат какво да правят с френския си замък на стойност 67 милиона долара, както и с няколко други общи притежания.

57

Миналата година Брад сподели, че е направил всичко възможно, за да поддържа връзка с децата си, а Анджелина е използвала това в своя полза. Актрисата неведнъж е демонстрирала своето негативно и дори пренебрежително отношение, усещайки, че Брад трябва да „носи отговорност, защото чувства, че е обърнал както нейния, така и живота на децата с главата надолу." 

Говори се, че след като тя е подала молба за еднолично попечителство, дори е забранила на Брад да събира децата си заедно с неговата бивша любима Дженифър Анистън.

Въпреки всичко напрежението между мисис и мистър Смит най-накрая е започнало да се уталага и в момента главният им фокус е върху това да разрешат всички ситуации, пред които са изправени, по най-добрия възможен начин и за двамата. Самата Джоли споделя в интервю, че в момента е съсредоточена изцяло върху "децата си, работата си и приключването на разхвърляния ѝ развод." 

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA