67 милиона долара бавят развода на Брад Пит и Анджелина Джоли

Ако мислите, че луксозен френски замък за 67 милиона долара може да забави развод с няколко години, значи сте прави.

Въпреки че бяха от онези холивудски двойки, за които можеш да заложиш пари, че ще останат заедно завинаги, Брад Пит и Анджелина Джоли определено изненадаха с решението да приключат взаимоотношенията си. Доста неща се изписаха около развода на двойката и макар че не са заедно от три години, той все още не е финализиран. Причината? Фактът, че не могат да решат какво да правят с френския си замък на стойност 67 милиона долара, както и с няколко други общи притежания.

451

Миналата година Брад сподели, че е направил всичко възможно, за да поддържа връзка с децата си, а според източници, близки до семейството, Анджелина е използвала това в своя полза. Актрисата неведнъж е демонстрирала своето негативно и дори пренебрежително отношение, усещайки, че Брад трябва да „носи отговорност, защото чувства, че е обърнал както нейния, така и живота на децата с главата надолу." Според близки до актрисата, след като подала молба за еднолично попечителство, Джоли дори забранила на Брад да събира децата си заедно с неговата бивша любима Дженифър Анистън.

брад пит

Очевидно времето, в което Пит няма възможност да вижда децата си на специални празници е зад гърба им, защото напрежението между него и Анджелина най-накрая е започнало да се уталага и в момента главният им фокус е върху това да разрешат всички ситуации, пред които са изправени, по най-добрия възможен начин и за двамата. Самата екранна мисис Смит споделя в интервю, че в момента е съсредоточена изцяло върху „децата си, работата си и приключването на разхвърляния ѝ развод." Мисията е почти изпълнена. Или?

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA