10 урока за живота, които научихме от Деми Ловато (ГАЛЕРИЯ)

Празнуваме 28-мия рожден ден на Деми Ловато със специална галерия и обобщение на най-важните уроци, които научихме от нея.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 20 август 2020

Независимо дали сте от поколението, израснало с ерата на Disney, в която Деми Ловато владееше класациите и екраните или просто сте чували нейните хитове, знаете, че тя отдавна не е момичето, което спазва всички правила.

Харесваме Деми, защото е себе си и използва всеки удобен момент да изрази емоциите си в песните, които, напълно естествено, окупират първите места в престижните музикални чартове. Зад Ловато стоят поне 91 милиона фенове - толкова са, ако съдим по броя на последователите ѝ в Instagram, измежду които сме ние.

Използваме 28-мия рожден ден на певицата днес, за да си припомним всички онези неща, на които тя успя да ни научи през годините. Обобщаваме: да бъдем силни, независими и себе си. Останалото, разказваме по-долу.

https://www.instagram.com/p/B-QUQ0cB8N4/

Няма лош момент да започнеш спонтанен танц.

ВСЕКИ Е КРАСИВ ПО СВОЙ НАЧИН. Нещо, с което всички сме сблъсквали в един или друг момент от житейския си път дотук. Често склоняваме да виждаме себе си като по-непривлекателни или талантливи в сравнение с другите около нас. Деми знае, че това не е начинът да се почувстваме страхотно, а е точно обратното.

Важно е да бъдеш себе си, а не някой друг.

ТРЯБВА ДА СЕ НАУЧИМ ДА ОБИЧАМЕ СЕБЕ СИ, ПРЕДИ ДА ОБИЧАМЕ НЯКОЙ ДРУГ. Талантливата изпълнителка разбира от първа ръка, че не може да обичаш друг човек истински, ако връзката ти със самия теб не е такава, каквато трябва да бъде. След като се научи да приема себе си с всички свои несъвършенства, Деми откри любовта. А това ни навежда на друга мисъл...

https://www.instagram.com/p/B0kFOwTnus7/

Не е нужно винаги да казваш "да".

ВСИЧКИ СМЕ ХОРА. НИКОЙ НЕ Е ПЕРФЕКТЕН. Добре, знаем, че звучи като впечатляващо Facebook описание, придружаващо провокативна снимка на някой, роден след 2003 г., но е абсолютната истина. Ако има нещо, което всички е добре да направим, то е да бъдем откровени със себе си, каквото и да означава това.

Ако ти се плаче, просто го направи.

ОКЕЙ Е ДА ЕКСПЕРИМЕНТИРАШ. Виждали сме Деми с коса в почти всички възможни цветове, виждали сме я в различни връзки и още по-различни етапи на развитие. Ловато ни съветва да не се страхуваме да експериментираме с визията си, защото тя е нещо временно, което притежава необходимото, за да оформи вътрешната ни същност.

https://www.instagram.com/p/ByLMofvBNdo/

Това, което не ни убива, ни прави по-силни.

МИНАЛОТО НИ НЕ НИ ОПРЕДЕЛЯ КАТО ЛИЧНОСТИ. Всеки преминава през моменти, в които би искал да се зарови в дупка и да не излезе от там със седмици, но не това ни определя като хора, а начинът, по който се справяме с подобни ситуации. Деми преживя свръхдоза, направи всичко възможно, за да се излекува и се завърна още по-уверена и щастлива със сингъл, който взриви класациите и публиката на наградите "Грами"! 

Е, надали ще се справим с последното, но останалото е ДА, ДА, ДА. Много пъти "да".

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA