Какво закусват дамите в британското кралско семейство?

Едва ли някога сте си задавали този въпрос, но, така или иначе сте тук, позволете ни да ви разкажем.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 30 август 2020

Животът на британското кралско семейство е доста по-различен от нашия или от този, който вероятно някога ще живеем. Оказва се обаче, че когато става дума за закуската, любимите дами далеч не са толкова претенциозни. Напротив, спират се на варианти, които избираме и самите ние.

57

КЕЙТ МИДЪЛТЪН

Смята се, че съпругата на принц Уилям започва деня с купа овесени ядки. Херцогинята на Кеймбридж е и сред верните почитатели на смутита. За перфектен вкус тя разчита на зеле, спирулина, матча, спанак и боровинки. 

77777

КРАЛИЦА ЕЛИЗАБЕТ II

Нейно Величество дава старт на деня с чаша чай (без захар или мляко) и любимите си бисквити. След това преминава към същинската закуска, която се състои от зърнени храни, кисело мляко или тост с мармалад. 

5

КАМИЛА ПАРКЪР-БОУЛС 

Съпругата на принц Чарлз е от хората, които обичат да закусват с голяма порция бъркани яйца. Преди известно време официалната Instagram страница на Кларънс Хаус сподели една от любимите брънч рецепти на Чарлз - сирене с печени яйца. Одобряваме!

Меган

МЕГАН МАРКЪЛ

Нямаше как да пропуснем херцогинята на Съсекс, макар тя вече да не е част от същинското ядро на кралското семейство. Веднага след събуждане Меган Маркъл изпива чаша гореща вода с резен лимон, а малко по-късно закусва овесени ядки, приготвени с бадемово мляко, банани и сироп от агаве - нещо, което научихме от страниците на новата биография за живота на Маркъл и принц Хари.

57

ПРИНЦЕСА БЕАТРИС

Яйца със зеленчуци и ръжен хляб, плодове с протеинова каша или гранола с неподсладено кисело мляко - това са трите любими варианта за закуска на принцеса Беатрис, която съвсем наскоро каза заветното "да" на годеника си Едуардо Мапели Моци.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA