Алисия Викандер за живота под карантина и брака си с Майкъл Фасбендър

Една от любимите ни носителки на "Оскар" разказва повече за личния си живот.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 31 август 2020

Алисия Викандер и Майкъл Фасбендър не са от двойките, които ще засечете в Instagram, споделяйки кадри от горещи ваканции. Нито пък от тези, които постоянно са във фокуса на обектива и правят новини само с излизането си навън. Талантливото звездно дуо обича да пази подробностите от личния си живот в тайна и точно поради тази причина всички техни почитатели са безкрайно любопитни за случващото се между четирите стени на дома им в Лисабон. 

85

В ново интервю 31-годишната актриса и носител на "Оскар” разказва повече за времето, прекарано под социална изолация. Оказва се, че и тя, също като всички нас, се е сблъсквала с проблема някой да се появи във фона ни по време на видеоразговор. "Така е, когато си вкъщи. Винаги има риск някой да е на заден план. Съпругът ми често си правеше кафе или чай."

Викандер споделя още, че е искала да присъства на протестите, подкрепящи движението Black Lives Matter, докато е била в карантина, но е останала вкъщи заради COVID-19. "Исках да бъда там, но по очевидни причини не можех да напусна къщата си."

75

Алисия и Майкъл се запознават на снимачната площадка на "Светлината между два океана" през 2016-а. Още през есента на следващата година се вричат във вярност един на друг и заминават за Лисабон в желанието си да избягат "от Лондон и големите градове", в които трудно може да странят от суетата, съпътстваща професията им.

85

"Бих искала да работя с него един ден, но ние сме различни личности, което обичам и мисля, че е важно във всяка връзка", казва Викандер, бивайки попитана дали отново би застанала пред камера със съпруга си. "И двамата вземаме роли във филми, които са подходящи за нас, така че със сигурност ще търсим това, ако някога отново работим заедно."

Ние определено ще се радваме да го направят, тъй като единствената им поява на червен килим след премиерата на лентата, която ги запознава, се случва точно преди пандемията. А отлично знаем, че четири години в Холивуд са равни на цяла вечност.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA