Деми Ловато с трогателно писмо до покойния си баща

Талантливата певица призова почитателите си да не губят надежда и да оценяват това, което имат.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 02 септември 2020

Деми Ловато отново поставя на преден план психичното си здраве. Този път певицата го прави в трогателно писмо до покойния си баща Патрик Ловато, което използва като начин да изгони "проблемите от миналото" и да му благодари за добрите неща, които все пак е научила от него.

https://www.instagram.com/p/B9kGVu8Bn3H/

Написано специално за американския Vogue, изпълнителката, която наскоро каза "да" на плажа в Малибу, нарича писмото "благодарствено." "Годишнината от смъртта на баща ми е няколко дни след Деня на бащата - наистина тежък период от годината за мен", споделя Ловато. "Но тази година се случи нещо."

Талантливата певица разкрива, че писането на писмото е "красиво" и ѝ е позволило да "освободи" всякакви чувства, които таи дълбоко в себе си. "Написах му благодарствено писмо, изразявайки всичко, което съм научила от него. Успях да се освободя от драмата, но за първи път осъзнах, че няма да имам проблеми с татко до края на живота си."

https://www.instagram.com/p/CEmexHDhaJ-/

Бащата на Деми почива през 2013 г., а две години по-късно тя разкрива, че е това е бил доста "конфликтен" момент от живота ѝ, тъй като неведнъж той е упражнявал насилие спрямо семейството. "Беше зъл, но искаше да бъде добър човек и да има семейството си. Когато майка ми се омъжи за пастрока ми, той показа огромното си сърце и каза, че се радва, че Еди (вторият съпруг на майка ѝ - бел.ред.) се грижи за мен и върши работата, която той не е могъл." 

Писмото на Ловато призовава нейните верните фенове да не губят надежда и да продължат смело напред, въпреки предизвикателствата на годината - пандемията, движението Black Lives Matter и предстоящите избори в САЩ.

https://www.instagram.com/p/CDZ2PImBTmv/

"Продължавайки напред, искам да вложа енергията си в музиката и застъпническата си дейност. Искам да продължа да се стремя да бъда по-добър човек. Искам да вдъхновявам хората по много различни начини да правят същото", казва Деми. "Искам, тръгвайки си от този свят, той да бъде по-добро място, отколкото когато дойдох тук. Има много неща, които трябва да се направят преди това, но вярвам, че заедно можем да го осъществим."

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA