Алиша Кийс представя седмия си студиен албум - ALICIA

R&B колекцията е създадена в чест на любовта, женската сила, равенството и свободата.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 18 септември 2020

Нетърпеливото чакане за новия албум на величествената Алиша Кийс приключи. Носителката на 15 награди "Грами" представя седмия си студиен проект - ALICIA! Той съдържа 15 парчета, сред които хитовете "So Done” с участието на Khalid, "Underdog”, "Time Machine” и "Show Me Love" ft. Miguel, превърнал се в 11-ия #1 сингъл на изпълнителката в класацията на Billboard.

Част от ALICIA е и емоционалният сингъл "Good Job”, който суперзвездата издаде преди 4 месеца в чест на невъзпятите герои на нашето време. 

Премиерата на студийната колекция трябваше да се състои още през март, но бе отменена заради глобалната пандемия. Въпреки това през изминалите месеци талантливата изпълнителка непрестанно радваше феновете си с нови парчета, вдъхващи позитивизъм и надежда. 

456

Преди няколко дни Кийс издаде още един сингъл от албума – "Love Looks Better”, чиито автори са тя и фронтменът на OneRepublic - Ryan Tedder. Изпълнителката представи парчето за първи път с живо изпълнение по време на началния мач от Американската Национална футболна лига и обяви, че ще направи дарение от 1 милиард долара в подкрепа на бизнеси и общности на цветнокожи.

Алиша планира да съживи новия си албум през лято 2021 с разсроченото световно турне ALICIA: The World Tour, което първоначално бе заложено за това лято. Очакваме с нетърпение!

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA