Зоуи Дойч е сред най-горещите IT момичета в Холивуд. Защо не я познавате?

Звездата от The Politician има една цел в момента - да се радва на живота, докато се превръща в едно от големите имена на Холивуд.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 18 октомври 2020

Това е момичето, което е готово да бъде следващата голяма звезда на Холивуд, но отказва да бъде приемано като такава. Момичето, което има чувство за хумор и знае как да те разсмее. Момичето, което се казва Зоуи Дойч.

ЗА НЕЯ МОЖЕМ ДА КАЖЕМ, ЧЕ Е...

Родена през ноември 1994 г. в семейството на актрисата Лий Томпсън и режисьора Хауърд Дойч. Малката Зоуи е заобиколена от артистичност в живота си още от ранна детска възраст, тъй като измежду близките си роднини има немалко музиканти, актьори и художници. Когато е едва на 5, започва да взема уроци по актьорско майсторство, които провокират любопитството и интереса ѝ към индустрията. Ако се питате какво е завършила – политически науки с тясна специализация в конституционното право. Ако искате да знаете каква цел си е поставила в момента, тя е само една - да се радва на живота, докато се превръща в едно от големите имена на Холивуд.

57

NETFLIX Е САМО НАЧАЛОТО

Както при по-голямата част от младите звезди, и пътят на Зоуи започва от редиците на Disney Channel. Малките роли, които получава, не са достатъчни за таланта, който тя иска да покаже на света. А това се случва във фантастичната драма „Прелестни създания", където играе с Ема Томпсън, Вайола Дейвис и Джеръми Айрънс. USA Today определя превъплъщението на Дойч в „Преди да падна" като отражение на нейните „невероятни възможности", които пък провокират продуцентите все по-често да се спират на нейното лице за филмите си. През 2017 г. тя попада сред актьорския състав на „Катастрофалният артист", режисиран от Джеймс Франко.

https://www.instagram.com/p/B4Ft5funia6/

Малко по-късно я виждаме в „Професорът", заедно с Джони Деп, а ролята, която успя да я наложи като новото IT момиче (определение, което тя откровено мрази, но все пак е истина) през последната година е тази в продължението на „Зомбиленд". В средата на 2018 г. стана ясно, че Дойч ще влезе в една от главните роли за предстоящия проект на Netflix – „The Politician", който получи своята премиера в рамките на миналата есен. Образът на Инфинити Джаксън успява да донесе на Зоуи световна разпознаваемост, а в случай че не асоциирате лицето ѝ с което и да било от горните заглавия, то най-вероятно сте я гледали в музикалното видео към „Perfect" на Ед Шийрън. Актрисата споделя, че често остава объркана, когато я определят като „добър артист" и не се вижда като новата Мерил Стрийп. Все още, бихме допълнили ние.

ЛЮБОВ НА ДВА ФРОНТА

Актрисата признава, че има една огромна любов в живота си и това са кучетата. 25-годишната Дойч осиновява питбул на име Мейбъл преди няколко години и дори си прави татуировка с неговия лик на ръката. Зоуи описва животните като „твърде добри за този свят", но въпреки това има човек до себе си, с когото да споделя важните моменти. Става дума за актьора Дилън Хейс, който e възможно да сте гледали в „Просто секс". След като двамата обявиха публично своите взаимоотношенията, не пропускат и повод да се насладят на компанията си.

57

Достатъчно доказателство са кадрите, в които, разхождайки се по улиците на Ийст Вилидж, Дилън вижда любопитните папараци и решава да вдигне Зоуи на ръце, за да привлече още погледи. Лятната ваканция на влюбената двойка в Италия е поредното място, на което биват забелязани, неразделни един от друг. Зоуи и Дилън не се притесняват да демонстрират физическа близост в публичното пространство, а ако има нещо, което трябва да бъде оценено в едно момиче, то със сигурност това е чувството за хумор и усещането за непретенциозност. Колкото и странна или неприложима да изглежда в днешно време за повечето момичета, Зоуи успява да предаде тази вибрация.

https://www.instagram.com/p/CDKTE78pjEK/

ХУМОР, СОЦИАЛНИ МРЕЖИ И ОЩЕ ХУМОР

„Вероятно съм платила на сестра ми да напише едно от тях или съм помолила приятел да го направи в замяна на някоя дреха", казва Зоуи, когато бива похвалена за оригинално описание под свой кадър в социалните мрежи. Ако отворите профила ѝ в Instagram, бързо ще останете с впечатлението, че става дума за изключително забавен човек, за какъвто очевидно я смятат още над 2 милиона души. "Не се чувствам забавна. Не знам. Бих казала, че съм забавна, ако успея да разсмея баща си, защото той е най-остроумният човек, когото познавам."

Когато не впечатлява с оригиналност в Twitter, младата актриса отделя време за благотворителни организации, които подкрепят борбата с алцхаймера, изоставените деца и други важни проблеми. Движението Time’s Up не е изключение. Зоуи е една от първите известни дами, които подкрепиха инициативата Dress For Success, а поводи тя да бъде сред имената на големите фаворити - много. През 2013-а списание Glamour я включва в списъка си "Hollywood's Next Big Things", година по-късно се озовава в "Hollywood's Next Wave Lineup" листата на Vanity Fair, а ние съвсем спокойно можем да я определим като ценен играч на холивудската сцена, която е пренаситена с еднакви образи, стереотипи и клишета.

https://www.instagram.com/p/B5vrD-9ppyY/

СТИЛЪТ САМ ПО СЕБЕ СИ

Зоуи може да се похвали с десетки модни фотосесии за издания като Marie Claire, Harper’s Bazaar и InStyle. Младата актриса има усет към стила, който отново изглежда, че се появява в живота ѝ със завидна лекота и усещане за себе си. Няма да е трудно да я видим на първите редове на Седмицата на модата в Париж или Милано, а последната поява, която успя да грабне окото и на най-отявлените модни критици, бе тази за червения килим на Златните глобуси, където дефилира в ярко жълт гащеризон на Fendi. Допълнен с правилните аксесоари, той успя да я нареди на челните позиции в списъците за най-добре облечени знаменитости по време на вечерта.

https://www.instagram.com/p/CC_xcaspXwh/

"Аз съм човек, който има мнение за всичко, но когато става дума за това какво ще облека, се чувствам доста несигурна. Винаги пиша на около 15 човека преди да реша как ще изглеждам", разкрива Зоуи и споделя, че стилът ѝ е повече от разнообразен. Не е трудно да го установим, когато сутрин можем да я видим в женствена рокля на Dior, а само няколко часа по-късно - в черен официален костюм на Dolce & Gabbana. "Трябва да носиш това, което те кара да се чувстваш добре. Стилът е за човека, който си, тенденците – за човека, който искаш да бъдеш. Трендовете обаче отминават. Ако купувате само такива неща, две години по-късно ще трябва да изхвърлите всичко от гардероба си", казва актрисата от „The Politician", която наскоро гледахме във втория сезон на проекта.

Като се замислим, май ще я виждаме все по-често занапред, но не само, че нямаме против, нямаме и търпение!

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA