Little Mix празнуват новия си албум (с) Confetti

Най-успешната girl банда в света представя шестия си студиен албум, в който вече сме влюбени!

Димитър Андонов
Димитър Андонов 07 ноември 2020

Най-успешната girl банда в света Little Mix представи дългоочаквания си шести студиен албум Confetti - пленителна колекция от 13 златни поп парчета, с които за пореден път момичетата изявяват таланта си да създават музика за различни поколения.

По проекта Джейд, Пери, Лий-Ан и Джеси работят от една година насам с цял екип от звездни автори и продуценти, отговорни за успеха на Ариана Гранде, Дуа Липа, Maroon 5 и Джон Леджънд.

В траклиста на Confetti се нареждат любимите на феновете парчета "Break Up Song” и "Holiday”, както и наскоро издадените "Not A Pop Song” и "Happiness”.

През годините Little Mix напълно заслужено белязаха историята като най-прочутата световна женска група, с продадени над 50 милиона копия на албумите си в цял свят, повече от 19 милиона слушатели в Spotify, над 3 милиарда гледания на видеата си в YouTube и 12 милиарда стрийма в дигиталните платформи.

През 2019 г. Little Mix спечелиха втората си награда BRIT за "най-добро видео" към сингъла "Woman Like Me", който изпълниха на живо по време на церемонията. Те са носителки на две Global Awards отличия за "най-успешна група" и "най-добра песен", както и на 4 EMA Awards за "най-добър артист във Великобритания и Ирландия”. 

Суперхитът им за 2020 г. "Break Up Song”, който също е част от Confetti, е с над 75 милиона стрийма в дигиталните платформи до момента и се превърна в 15-тия им TOP 10 сингъл в официалната класация в Англия.

Confetti вече е наличен за поръчки на физически и дигитални носители.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA