Шей Мичъл и правилният подход към майчинството

Можем да удостоим Шей Мичъл с несъществуващата титла Mother Like No Other, не мислите ли?

Димитър Андонов
Димитър Андонов 28 ноември 2020

След като преживява една неуспешна бременност, през есента на миналата година Шей Мичъл и партньорът ѝ Мат Бейбъл посрещат на бял свят малката Атлас. Звездата от "Малки сладки лъжикини" обявява голямата новина с трогателен Instagram пост, в който изразява любовта си към своята... малка сладка наследница.

"В моя 32-годишен живот мислех, че съм видяла много места, преживяла много неща и срещнала много хора, но тогава дойде ти. Истината е, че нямах представа, че съм способна да обичам толкова много. Събуждам се всеки ден с удивление, че ти си моя, а аз съм твоя", казва Мичъл, която е откровена до болка със своите почитатели и последователи във всеки момент от живота си като майка.

Разбира се, акаунтите на Шей в социалните мрежи продължават да са една от най-горещите и стилни спирки в интернет пространството, но в тях е и майчинският аспект от съществуването ѝ, на който тя истински се наслаждава, при това без да променя голяма част от традиционното си ежедневие. Още в първия си месец Атлас пътува през Океана, а само няколко дни след това влиза и в рекламна кампания на travel бранда на майка си - Beis. 

Хубавото е, че Мичъл не се опитва да бъде перфектна в 100% от времето си. Не се страхува да прави грешки, да показва кадри от лични моменти около раждането, да не знае как се сглобява детска количка и да пита последователите си за покупка на бебешка храна. "Ежедневно сравняваме живота си с тези на останалите", казва самата тя. "Без значение дали сте родител или не, на майка ви със сигурност не ѝ се е налагало да пусне снимка и да се справя с милионите коментари на хората дали прави нещата правилно или погрешно."

Екранната Емили Фийлдс знае, че има дни... и дни. "Всичко идва с възходите и паденията, важното е да знаете, че не се чувствате сами в каквото и да сте се забъркали." Основната ѝ цел? "Искам Атлас да знае, че може да направи всичко, което поиска и да носи толкова шапки, колкото пожелае. Мисля, че когато порасне, определено ще бъде горда от факта, че мога да правя много неща и все пак да имам цялото време на света за нея."

Ние определено можем да кажем, че Шей е наистина готина майка (готова и за второ дете!), която със сигурност обожаваме и ще продължаваме да следим, не само на екрана.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA