Винаги ще имаме Кейт Мос...

Дори когато всичко около нас изглежда несигурно, винаги ще имаме Кейт Мос. Нали?

Димитър Андонов
Димитър Андонов 01 декември 2020

Кейт Мос е Кейт Мос. Просто не съществува по-подходящо определение за иконичния супермодел, който завладява световните модни столици и корици с такава лекота, че изглежда напълно възможно да го направим и ние.

Двадесет и осем години след като звездата получава първата си корица за британския Vogue, Мос се завръща за още няколко с течение на времето, а сега украсява не една, а цели две за изданието, приветствайки новата година, която всички се надяваме да бъде по-добра и вълнуваща.

Главният редактор на британския Vogue Едуард Енинфул не пропусна да коментира промяната, която 2020-а донесе със себе си и обяви, че няма по-подходящ начин да надградят кориците си от звездата, истинско олицетворение на жената Vogue. 

За да отбележи 28 години като любимка на модната Библия, Мос участва и в специално видео, за което отговаря на 28 въпроса от различни известни приятели и членове на семейството. "Това, което най-много ми липсва е да имам свободата да бъда без телефони с камери, да не съм наблюдавана", споделя Кейт на въпрос от Марк Джейкъбс за любимите ѝ неща преди 30 години.

Още любопитни моменти ще откриете в целия клип, а със своите шик визии и полъх за безвремие, Vogue определено доказва, че винаги, винаги ще има Кейт Мос.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA