Любимите ни момчета са от Европа, но и от Maneskin

"Звезди" не описва съвсееем точно представителите на най-горещата музикална банда.

Силвия Канин
Силвия Канин 10 август 2021

С дълги коси и стил, който за много е неприемлив, Дади и Дамиано заслужават да ги гледаме, слушаме и следваме.

ЛУДАКЪТ 

Представете си, че сте си у дома. С чаша вино в ръка. С домашните леко раздърпани дрехи. Настроението ви е страхотно. Сами сте и си пускате музика. Започвате да танцувате и осъзнавате, че ако някой ви гледа отстрани, всичко ще изглежда смешно и странно. Сякаш това усещане описва онова, което изпитахме, когато за първи път видяхме Дади Фрейер. Той и групата му Daði og Gagnamagnið, с които представиха Исландия на Евровизия 2021, са онази налудничава денс емоция, която ни кара да танцуваме, без да го правим много добре, и това да е напълно окей. Дади е роден през 92-ра в Рейкявик, Исландия, но живее с родителите си до 9-годишна възраст в Дания, после се завръщат отново в родината си. Берлин стои на картата на Дади като мястото, в което той избира да се развива професионално.

ДАДИ ИМА СВОЕ МОБИЛНО ПРИЛОЖЕНИЕ NEON PLANETS, в което можете да пътувате из различни планети в търсене на перфектните звуци за идеалната песен

Електронното му звучене, нотката нелепост и креативността, присъща на един истински исландец, го превръщат в "най-добър електронен артист”, който превръща всичко в забава по един извънредно лежерен и непретенциозен начин. Русокосият музикант с височина от 2 метра и 8 сантиметра е баща и вдъхновението за първата му песен за Евровизия 2020-а, която беше отменена, Think About Things e имено от малката му дъщеря. Тя се ражда от любовта му с Арни, също креативна натура, посветила се на музиката. Арни е част от групата Daði og Gagnamagnið. Попът за нърдове, както определят музиката му в различните медии, спечели на Дади и групата му 4-то място на Евровизия и първо в сърцата на почитателите на хората с абсолютно отличителен стил.

СТИЛЪТ НА ДАДИ

Толкова добре премислена, че да създава усещане за абсолютна небрежност, визията на музикалния лудак е визитната му картичка пред всички хора с чувство за хумор и самоирония. Претенцията е нелогичен моден избор за Дади.

57

БУНТАРЯТ

Кой би предположил, че 22-годишно момче с обувки на платформи и черен молив около очи - те би могло, да бъде толкова привлекателно и магнетично, че откакто го видяхме на сцена - та на Евровизия, да не можем да си го избием от главата и от музикалния плейлист, разбира се. Дамиано Давид, както е цялото име на вокалиста на Maneskin, е безспорно достоен за влюбване от ценителите на красотата, модата, музиката. Колко много причини да ха - ресваме едно момче, родено през 1999-а, нали? От семейство на стюарди, Дамиано и брат му нямат детството на повечето деца. Те често пътуват с родителите си и именно усещане - то за свобода винаги е водило талантливия Дамиано във всичко, с което се захваща. Няма да е изненада, ако кажем, че той не завършва училище, а решава да се посвети на музиката. Училището обаче го среща с останалите от бандата - басистката Виктория, китариста Томас и барабаниста Йитан.

От финала на Евровизия вече вярваме, че ЧЕРНИЯТ МОЛИВ ЗА ОЧИ Е НОВОТО НАЙ-СЕКСИ ЗА МЪЖЕТЕ

Четиримата започват да се изявяват като улични музикан - ти по улиците на Рим. Името на бандата означава лунна светлина на датски и е предложение на Виктория, която е наполовина датчанка. Излишно е да споме - наваме, че те са победителите на Евровизия, но няма как да го пропуснем, защото малко след победата последва първият скан - дал за Дамиано. Той беше обвинен в употреба на наркотици, но след направен тест за забранени вещества стана ясно - Дамиано е бунтарят, който не употребя - ва. "Не попадаме в стереотипа на рокзвездите, които взимат наркотици и са алкохолици”, казва той пред Vogue Italia. Точно така и Vogue го обожават, наричайки бандата не просто rock, а glam rock, нещо, което сякаш липсва - ше на модерната сцена до този момент. За толкова свободолюбив и талантлив млад мъж Дамиано изненадва със сериозна връзка. От 2017-а той е с модела и инфлуенсър Джорджиа Солери. Дамиано се определя като хете - росексуален, но като всеки млад и отворен към света човек смята, че може да се нарече и "любопи - тен”.

57

СТИЛЪТ НА ДАМИАНО

Понякога облечен в рокля, италианецът Дамиано е пример за всички, които вярват, че добрият стил ти трябва, за да се заявиш. Определено стилистът на бандата е достоен за аплодисменти!

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA