Нора Шопова: Бях страхотна бунтарка

Лидия Делирадева
Лидия Делирадева 12 август 2019

По случай 15-годишнината на списание GRAZIA, поканихме известни и талантливи българки да разкажат на читателите ни и да покажат в снимки какви са били в тийнейджърските си години. Една от тях е Нора Шопова -  български модел, водеща в прогноза за времето по Нова телевизия. Работила е с агенции в Северна Америка, Европа и Азия и е имала ангажименти в най-големите модни столици – Ню Йорк, Париж, Лондон, Токио. Участвала е в кампании за редица големи брандове в целия свят, включително Германия, Мексико, САЩ и Дания. Носителка е на наградата "Жена на годината" на списание GRAZIA в категория „Мода" през 2014 г., а списание Forbes я включва в класацията „Топ 70 на българските знаменитости" за 2015 г. Вижте какво сподели с нас Нора за своите младежки години.

Нора Шопова
Нора Шопова на 15

Помниш ли 15-ия си рожден ден? Как го отпразнува?

Всъщност, покрай търсенето на снимка на 15-годишната ми, аз се върнах към толкова забавни спомени, че прекарах цял един следобед, разглеждайки стари снимки. Опресних си както моя рожден ден, така и много други моменти. Някога не празнувахме по особен начин. Просто забавен ден с много приятели.

Беше ли послушна на тази възраст?

Да, бях послушна. Винаги е имало разбирателство между мен и родителите ми, въпреки това обаче бях страхотна бунтарка - личи си и на снимката по стила на обличане. Обичах да съм различна, да се откроявам. Бях неизчерпаем източник на енергия, а мама и тате ме оставяха да бъда каквато съм. 

Липсва ли ти нещо от тези години? Какво?

Категорично не. Винаги съм притежавала всичко, от което имам нужда. Както материално, така и душевно. Но и никога не съм искала прекалено много.

В какво вярваше, когато беше на 15, в което вярваш и до днес?

Че съм родена под щастлива звезда.

Каква ще стане Нора, когато порасне?

Ще стана добър човек!

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA