Ирина Денева знае какво носи, дори когато се чуди какво да облече

Следващият ни участник в #BringTheBloggers Vol.4 е слънчевата и очарователна Ирина Денева. Пардон, when_you_wonder_what_to_wear.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 16 септември 2020

Нали разбрахте, че на 26 септември идваме в Пловдив за четвъртото издание на конференцията ни #BringTheBloggers? Точно там ще откроим най-горещите тенденции в инфлуенс маркетинга и ще се опитаме да отговорим на всички ваши въпроси, свързани с тях. Специален гост във втория ни панел е страхотната Ирина Денева, която е почти невъзможно да не познавате като when_you_wonder_what_to_wear.

Instagram акаунтът на Ирина прави нещо много приятно - вдъхновява ни да пътуваме, при това със стил! Пред публиката ни в хотел Империал с нея ще си говорим за вълнуващите ваканции... и още, и още. Днес се срещнахме, за да ѝ зададем няколко интересни въпроса, включително какво носи, когато не знае какво да облече. (Нямаше как да не го направим!)

https://www.instagram.com/p/B-6cL1ijk3h/

Колко време на ден прекарваш в социалните мрежи?

Повече от здравословното. Аз наистина не съм добрия пример и понякога оставам пред екрана за повече от четири часа. До голяма степен работата ми на всички нива е свързана със социалните мрежи и с това се успокоявам, че не съм зависима.

Успявала ли си някога да се „изключиш" за повече от няколко часа? Важно ли е всички да го правим?

Да, нямам никакъв проблем с това да си кажа този уикенд съм off и да не публикувам или разглеждам нищо. Правя го задължително на няколко месеца по веднъж.

https://www.instagram.com/p/CE8mvf8DKfU/

Какво споделяш със своите последователи и какво по-скоро пазиш за себе си?

Мисля, че съм от хората, които нямат много тайни. Споделям почти всичко – от комичните ситуации, в които се забърквам, през хубавите неща, на които попадам, практичните статии за четене, до това какво слагаме у дома в чинията и с какъв сапун си мием ръцете. Може би пазя за себе си онези работи, които не харесвам в света, защото в социалните мрежи и без мен има много хейт ( а и имам лош опит с груби коментари по мой адрес, които много ме нараняват).

Пътуваш често. Какво винаги носиш със себе си, докато си на път?

Ако мога да живея на път – ще събера куфара за два часа. Истината е, че за първи път излязох от страната, когато навърших 18 години и не знам как съм живяла преди това. Пътуването разшири кръгозора ми неимоверно.

Винаги нося в себе си хидратиращ крем за лице (става да го използваш и за ръце), устройство с интернет, за да научавам повече за мястото, на което отивам, удобни обувки и някой смел аксесоар, който да оцвети снимките ми от пътуването. Просто идеята на блога ми е да покажа, че човек може да изглежда добре на всякакво пътуване, не е задължително винаги да си с раница и туристически обувки.

https://www.instagram.com/p/CE3nogBDxkt/

Дестинацията, към която винаги ще се връщаш в мислите си…

Колумбия. В нея има много повече от мъгляви истории за екс нарко босове. Това е държавата с най-богатото разнообразие от птици в света. Древните ѝ руини също са уникални.

Тази, която е следваща в списъка ти…

Тук отговорът ми е по-прозаичен – Франция, но причината е, че 2020-а и пандемията сериозно ограничи възможностите за безопасно и смислено пътуване.

https://www.instagram.com/p/CDA_YnsDu_9/

Какви съвети имаш за всички, които все още се притесняват да пътуват заради пандемията?

Бъдете разумни. Опасност все още има и много дестинации крият истински риск за здравето. Четете и се информирайте от достоверни источници каква е ситуацията в конкретната държава преди да купите билети, подмамени от изгодните цени. Носенето на маска и то по правилен начин е абсолютно задължително, ако искате да се предпазите.

Съжалявам, но не може да не те попитаме – какво носиш, когато се чудиш какво да облечеш?

Обожавам този въпрос! Нося черна рокля или дънки с бяла тениска – зависи от повода.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA