Коледата на... Ирина Денева

Ирина не е Гринч, просто не харесва празничният сезон. Точно заради това бе забавно да я предизвикаме в #GRAZIAChristmas!

Димитър Андонов
Димитър Андонов 12 декември 2020

Ирина Денева (пардон, @when_you_wonder_what_to_wear) не обича коледните празници, затова съпругът ѝ подготвя различни предизвикателства през целия декември, които следим с интерес в социалните мрежи. GRAZIA пък се зае с нелеката задача да направи студените зимни дни много по-приятни и вълнуващи със специални материали и ексклузивни звездни срещи, а 

Специалният ни план за действие включва и куп любими български лица, които предизвикваме в скромен блиц дуел с 10 празнични въпроса!

Началото на #GRAZIAChristmas уикенда даваме именно с Ирина и нейните размисли за подаръците, Дядо Коледа и напълняването покрай празниците...

Всичко, което искам за Коледа е... тя да свърши без да напълнея. Празниците са хубаво нещо, но около тях има доста напрежение и често преяждам, за да намаля усещането за стрес в тялото си.

У дома празниците звучат така... Менделсон, защото напук на себе си, се омъжих в навечерието на празника.

И аромата им е на... портокали, които ме мързи да си беля сама и вместо подарък, мога да помоля мъжа ми да го направи.

Под елхата очаквам да видя... пижама от майка ми, плик с 50 лева и социалистическа картичка от баба ми и пантофи от майката на мъжа ми.

Първият ми детски подарък за Коледа беше... видеокасета с анимацията „Красавицата и звяра" – наистина хубава изненада. Изгледах я веднага, в полунощ, когато го получих и никога няма да забравя колко красиво ми се стори всичко.

По Коледа се радвам, че... мога да вдигна телефона или да запаля колата и да бъда с близките си, без да пускам ден отпуска за това.

По Коледа тъжа за... това, че детските ми коледи не бяха вълнуващи като онези в "Сам вкъщи" 1, 2 и 3.

Любимият ми коледен филм е... "Как Гринч открадна Коледа", защото не е излишно захаросан и е смешен в същото време.

Ако Дядо Коледа съществува наистина, бих искала да знае, че... има хора, които заслужават подаръци много повече от мен.

През 2021-ва... се надявам да посрещна коледно-новогодишните празници на плаж с надуваем пояс Дядо Коледа, а не с пуловер.

Присъединете се към коледния план на GRAZIA във Facebook и Instagram с #GRAZIAChristmas.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA