ЕКСКЛУЗИВНО: Данна Паола е готова за нокаут, ами вие?

Смятаме, че Данна Паола няма нужда от представяне. Просто защото, точно както с музиката ѝ, тя идва и завладява всичко за стотни от секундата.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 16 януари 2021

Боди Kris Goyri, панталон Julio, слънчеви очила Dior от Safilo

Пуловер Luisa Pérez

Риза Timberland, джинси Julio, бижута Iconique

Потник Diego Zúñiga, блейзър Alfredo Martinez

Риза Timberland, панталон Julio, палто Tomorrowland Tailors, бижута Iconique

Риза Timberland, джинси Julio, бижута Iconique

Арт директор & стайлинг: Gerard Angulo Фотография: Sergio Valenzuela Грим: Emilio Becerril Коса: Omar Alvarez

Данна Паола ни предизвиква да не откъсваме поглед от екрана. Да я слушаме внимателно, когато излива емоциите си в музика. Да следим всяко нейно движение, дори да имаме милион други неща за правене. Това е тя, но вие вече я познавате. Гледали сте я в Netflix феномена Elite, който я направи сензация навсякъде по света. Били сте влюбени в образа на Лукресия, включително и в случаите, когато чувствата са клоняли по-скоро в обратната посока. След три изключително успешни сезона, Данна вече гледа напред. Тя е тук с новия си студиен албум K.O. (Knockout - бел.ред.), който взриви пазара преди точно два дни.

Сама го описва като резултат от много "време, усилия, сълзи, смях и илюзии", а дръзкото му, модерно и секси звучене я представя в нова светлина. Такава, която ѝ отива страшно много. Дали защото винаги е обичала сцената или защото сцената обича нея, ще оставим на вас да прецените. Ние пък не пропуснахме възможността да си поговорим за заблудите, страховете, любовта, разочарованията, успеха и всичко, което (не) сме направили. В ексклузивно интервю за GRAZIA България!

Като че ли не са много звездите, които не разказват навсякъде как от съвсем малки са мечтали за голямата сцена и малкия екран. И при теб ли беше така?

Да, винаги съм знаела, че искам да правя това. Мечтата ми е, затова уважавам всяка сцена, на която заставам. Без значение дали е малка или голяма.

Имало ли е момент, в който си била готова да се откажеш?

Разбира се, точно преди да започна с Wicked (популярен мюзикъл, в който тя има главната роля - бел.ред.), имах съмнения дали да продължа тази кариера или не. И ето ме тук, давайки най-доброто от себе си в музикален и актьорски план. Това е целият ми живот.

Трябва да ти призная, че "Mala Fama" продължава да бъде сред любимите ми песни. Хората казват, че няма лоша реклама, когато останалите говорят за теб. Съгласна ли си?

Свикнала съм да говорят и хубави, и гадни неща за мен. Приемам лошата репутация като два заека, уцелени с един куршум. Хубава песен, провокирана от малко лоша реклама, винаги звучи забавно.

Няма да те питам за лошото. Кой е най-нелепото нещо, което си чувала за себе си?

Веднъж прочетох, че имам състояние от 9 милиона долара, а през 2019 г. купих гробище в Аржентина. (Смее се.)

Моля те, разкажи на читателите ни историята зад "Oye Pablo"...

Може да чуете цялата история в песента. Срещнах го на улицата в Мадрид, дадох му фалшив телефонен номер и не се успяхме да се срещнем. Много тъжно. (Смее се.)

Успя ли да го намериш?

Да! Появи се случайно, чрез общи приятели. Съжалявам, Пабло, беше твърде късно...

Хората са прекарали 26.8 милиона часа в слушане на музиката ти миналата година. Кои хитове намериха място в твоя личен плейлист?

Страхотно е да знам, че толкова много хора са слушали музиката ми. Благодарна съм! Трябва да призная, че най-слушаният артист в моя списък е J Balvin. Обичам работата му.

Миналата година беше МНОГО в много различни аспекти. Опитай да я опишеш с песен!

Ще избера NEGRO на J Balvin, точно защото годината имаше много тъмнина, но в същото време се случиха и няколко хубави неща в живота и артистичното ми порастване. Като в песента – тъмна е, но те кара да танцуваш и да ѝ се насладиш.

Май страхът никога не е бил по-осезаем и ясно изразен. От какво мислиш, че се страхуваме най-много?

Трябва да бъдем тези, които искаме, без да се притесняваме, че ще бъдем осъдени или отхвърлени.

И новият ти албум е посветен на любовта и раздялата. Успя ли да откриеш бърз начин за справяне с романтичните разочарования?

Не съм експерт в любовта, но когато става дума за раздели, винаги изразявам емоциите си чрез музика и текстове. Това е моят начин да изкрещя на любовта.

Много хора казват, че ние сме поколението, което генерално не се интересува от каквото и да било. Постоянно повтарям, че не е така...

Не мисля, че липсата на интерес към дадени неща е целенасочена. Просто понякога живеем толкова бързо, че не оценяваме стойността на нещата и не им отделяме времето, което наистина заслужават. Миналата година започнах да правя точно това. Да оценявам хората, които обичам, да обичам нещата, които имам и да не съжалявам за онова, което все още не съм постигнала.

Какво все още не си постигнала?

Бих искала да продуцирам филм и да напиша книга.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA