Мари Константин среща фантастични хора онлайн, ние срещнахме нея

Първото нещо, което ви идва наум, когато отворите профила на Мари Константин, е да натиснете follow. Направихме го отдавна...

Сигурни сме, че следвате Мари Константин в Instagram, а ако случайно не сте го направили до тази момент, вероятно току-що излизате изпод някоя скала и не сте имали телефон в ръцете си през последните няколко години. Очарователната Мари отдавна не е просто "дъщерята на Гала", макар доста хора да продължават да я асоциират с това. Тя има собствен живот и успешна кариера в онлайн пространството, която е и причината да бъде сред специалните гости на шестото издание на #BringTheBloggers.

#BringTheBloggers Vol.6 ще се състои на 19 юни от 13:30 ч. в Inter Expo Center, а откровеният ни разговор с Мари започва още днес...

Наскоро Кайли Дженър каза, че не може да обясни това, което прави в социалните мрежи. Ти можеш ли?

Иска ми се да мога да го обясня, но истината е, че май е най- вълшебното нещо, което ми се е случвало. Казвам случвало, защото то първоначално беше буквално случайност. Впоследствие започнаха ръка за ръка да идват хубавите емоции и работните ангажименти, в момента мога просто да кажа с усмивка "Работя това, което обичам”!

Как се промени животът ти след като реши да развиеш social media каналите си?

Аз не крия нищо от последователите си, защото смятам, че щом ме следват, значи искат да разберат каква съм аз и какво е моето ежедневие. От тази гледна точка, трябваше да свикна с мисълта голяма част от живота ми да е на показ, но категорично не смятам, че той се е променил. Аз съм си Мари.

А как се промени самата ти?

Станах много по-отговорна и абсолютно съзнателно забравих за моментите без телефон в ръка. От началото до този момент се боря със себе си да стана и по- организирана и смятам, че вече успешно влизам в ритъм.

57

Естетиката на профила ти е страхотна! Колко напред планираш какво да публикуваш?

Благодаря! Често ми се случа да планирам и месеци напред, но това е, когато става въпрос за работен ангажимент, иначе се опитвам да публикувам кадри от момента. Все пак такава е и идеята на платформата.

Трудно ли е да си спонтанен, когато знаеш, че аудиторията ти очаква нещо конкретно?

Вярвам, че аудиторията ми очаква да види мен, такава каквато съм. Даже е по-добре да съм спонтанна, за да ме видят в истинската ми светлина.

Съгласна ли си с интересната фраза „Instagram, Instagram, първо снимам, после ям"?

Не! Изобщо не, защото в момента тенденцията е точно обратната. Първо ям и после снимам колко ми е било вкусно.

57

Първото нещо, което аз правя сутрин, е да взема телефона си в ръце. И при теб ли е така?

Да. Интересно е, че преди цялото ми приключение в Instagram, първо хващах телефона си, за да погледна… Instagram, докато сега първо отварям мейла си.

Наскоро сподели как си счупила телефона си ужасно. Въпросът не е от никаква важност, но имам приятелка, която за година смени 3. Колко телефона си чупила досега или по-скоро си от хората с повишено внимание към електрониката?

За съжаление, не съм с повишено внимание към електрониката, но и не съм от хората, които се отнасят безхаберно. Смятам, че инциденти се случват, но ако е възможно да са по-рядко.

По образование си пиар. Помага ли ти това при контактите с брандове?

Определено ми е по-лесно да виждам и позицията на бранда в кореспонденцията и се радвам, че мога да се поставя от двете страни.

Под един от последните си постове в IG казваш, че си срещнала „някои фантастични хора". Кой е най-фантастичният човек, с когото са те запознавали социалните мрежи?

В Instagram съм срещала наистина страхотни хора като започнем от последователи, които са ми помагали в кофти моменти, минем през хора, с които съм работила и стигнем до някои от другите лица като Ипси, Звезди и Биби.

Какво правиш в дните, в които не ти се публикува абсолютно нищо и не искаш да виждаш абсолютно никой?

Старая се тези дни да са много малко. Обикновено гледам филм и почивам, опитвам се да се изключа, но дори тогава все пак поствам по някое story от дивана.

Как ти звучи уикенд без никакъв досег с екрани?

Както казва една моя прителка, "топито".

47

За много хора си "дъщерята на Гала", най-малкото защото… си. Как обаче би се представила на някого, който не знае това?

Като Мари Константин! Предпочитам да срещам хора, които не знаят.

Първото нещо, което ще направиш на сцената на #BringTheBloggers e…

Ще се усмихна много широко и ще се радвам на това, че съм сред хора!

Всичко за #BringTheBloggers Vol.6 ще откриете в официалната Facebook страница на събитието. Ще се видим там!

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA