Холанд Родън винаги е обичала разказването на истории

Имахме удоволствието да бъдем на гореща, ексклузивна (макар и виртуална) среща с прекрасната Холанд Родън.

• Фотография & грим (използвайки Runway Rogue): Fidel Gonzalez • Коса: Tre Major • Стайлинг: Ilaria De Plano (Maison Privée Pr, PULLQUEST, Pr Solo) • Пост продукция: Galina Trush • Продуцент на проект: Joshua McIntyre

Get the look: Рокля WHO IS CENTRELLA, обици LADA LEGINA, чанта ALEF

Гледали сте Холанд Родън в супер успешния сериал "Teen Wolf". Може би я следвате в Instagram. Ако все още не сте го направили, направете го. Тя ще ви зарази. С чувство за хумор, самоирония и неподправен талант. Точно както направи в ексклузивното си интервю за GRAZIA на следващите редове. Откриваме я в Топанга, Калифорния. Споделя ни, че навън е 40 градуса и определено не е "създадена за горещо време", но се справям". Прави го още от самото начало. Родена е в семейство, в което медицината е на почит. Има магистърска степен по молекулярна биология, но въпреки това решава да се посвети на шоубизнеса. Останалото, казват, е история. И упорита работа.

57

Get the look: Пръстен LADA LEGINA, рокля COSEL

"Обръщам всеки камък, за да мога да разкажа историята обективно"

Bio-то ти в Instagram казва "не правя нищо, правя всичко". Има ли нещо, което всъщност не можеш да правиш?

О, това е цитат от шоуто "Corporate" на Comedy Central. Вътрешна шега за хората, които го гледат и е по-скоро пародийно заявление. 

Не се ли опитваме всички да правим всичко през цялото време?

Моята връзка с перфекционизма... като се замисля, това не е дума, която използвам често. Вярвам, че когато следваме дадена цел, тя ни води към очакванията. По-скоро работя върху възприятието си за реалността.

Cover look: Обици LADA LEGINA, рокля COSEL, обувки LOEWE

Завършила си молекулярна биология. Как стана актриса?

Винаги съм обичала разказването на истории. Бях на театрален лагер и любовта ми към актьорското майсторство започна там. Планирах да отида в университет в Лос Анджелис и да вляза в развлекателната индустрия професионално. Успях.

Родителите ти подкрепиха ли решението ти или имаше разговори тип "защо не пробваш да станеш доктор"?

Аз съм най-голямото от четири деца и мисля, че дотогава вече се бяха фокусирали върху братята и сестрите ми. Може би са се притеснявали как ще се изхранвам, но направих добър избор.

Виждаме блясъкът и известността. Какво не виждаме?

О, боже мой, по-голямата част от айсберга. Мога да си представя адвокат в съда или доктор в операционната - това е малка част от всичко, довело ги до този момент. Същото се отнася и за актьорското майстроство. 

57

Get the look: Ръкави SOPHIA NUBES, обици DEEPA GURNANI, пола CHARLES & RON

Най-големият ти успех до този момент е "Teen Wolf". Приятно или дразнещо е, когато хората продължават да те асоциират с него?

Наистина е най-известният ми проект, така че се очаква да бъде така. Няма никакъв проблем, защото сериалът ме направи това, което съм днес. Очарована съм, че хората го харесват.

Миналата година участва в хорър филма "No Escape", а това лято ще те гледаме в "Escape Room 2". Колко страшно е да играеш в страшен филм?

Снимачните площадки ме озадачават. Не знам дали страшно е подходящата дума, но техниците са брилянтни. При работата си с различните стаи и дори когато ме давят във вода, без да го правят наистина.

Има ли филми от жанра, които ти се струват "too much"? За мен пример е "Убийствен пъзел"...

Предпочитам филми, които имат какво да кажат. Харесах много "Майката", "Cure" също. Гравитарим спрямо посланието на продукцията, то ме кара да седна пред екрана.

57

Get the look: Обици LADA LEGINA, рокля COSEL, обувки LOEWE

"Видя ли интригуваща история, бройте ме"

Обожавам чувството ти за хумор. Трудно ли е човек да усвои и овладее самоиронията?

(Смее се.) Не съм сигурна. При мен идва естествено. Всъщност винаги съм се чудела как може да НЕ идва естествено при хората. Трябва да можеш да се разсмееш в края на деня.

Признавам, че потърсих името ти онлайн, защото обичам да питам неща, които никой не е досега. Открих цитата ти "Брутално честна съм и това често работи срещу мен". Как точно?

Обвинявана съм в лъжи заради детайлите, които издавам. Може би от хората, които не се смеят на себе си. Просто съм човек с отношение към подробностите и обръщам всеки камък, за да мога да разкажа историята обективно. Като всеки добър представител на зодия Везни.

Кое е нещото, което винаги работи в твоя полза?

Голямата картинка. Ако слушам интуицията си, тя винаги ме поставя на правилното място. Трудно е, когато ставаш по-възрастен.

57

Get the look: рокля MINA BINEBINE, обици WOLF & BADGER

Следващият голям проект, върху който би искала да работиш като професионалист...

Бих искала да продуцирам повече. Видя ли интригуваща история, бройте ме!

Следващото голямо нещо, което искаш да изживееш като човек...

В краткосрочен план мечтая да взема вана си и да се докосна до други култури. Искам да имам значими разговори с хора, които изповядват сходни на моите ценности. Искам да стана и по-добра в плаването.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA