Михаела Маринова (отново) доказа, че мечтите се сбъдват

Срещнахме се с талантливата изпълнителка, за да разберем всичко около новото ѝ взривяващо парче "Need You".

Димитър Андонов
Димитър Андонов 10 декември 2021

Фотография: Вирджиния Рекърдс

7 години след участието си в X Factor Михаела Маринова вече има впечатляваща кариера на артист и автор на музика, редица награди, 2 победи в музикални формати, албум, 7 сингъла, които са били на върха на класациите и поне още толкова в топ 5. От известно време насам Мишето върви нелекия път към световната сцена. На цели 12 такива се появи новото ѝ парче "Need You", за което самата тя казва, че е сбъдната мечта. Но и едва началото.

5757

Казваш, че "Need You" е твоя сбъдната мечта. Защо?

С Вирджиния Рекърдс мечтаем смело, а "Need You” е доказателство, че мечтите се сбъдват. Песента е много специална за мен, защото по осъществяването му работих с наистина прекрасен екип.

Всъщност колко големи е хубаво да са мечтите на човек, когато се занимава с шоубизнес?

Според мен е повече от важно човек да има мечти и цели, така че в шоубизнеса, както и навсякъде другаде, трябва да си позволяваш да се целиш високо. Всеки има мисия, а моята е да подарявам любов и преживявания чрез гласа си.

По-тежко ли е обаче разочарованието, ако нещата не се случат според представите ти за тях?

Точно заради разочарованията е хубаво да си припомняш, че нищо не е на всяка цена. Въпреки това, нека останем позитивни и да следваме своя глас.

Ще цитирам заглавието и ще те попитам. От какво имаш нужда в момента?

Имам нужда от семейството и близките си. Имам нужда и от концерти и живи срещи с феновете си. Трябва ми любов – тук и сега.

Джеймс Артър отдавна каза, че притежаваш нужния набор от качества за световна кариера. Това ли е посоката в момента?

Като всеки артист, бих се радвала, ако творчеството ми достигне възможно най-много хора. Благодарна съм на хората в България, които ме подкрепят и ги обичам с цялото си сърце. Следващата стъпка е световната сцена.

Безумно е изобщо да си мислим, че пробивът в световен мащаб се случва лесно. Колко трудно е обаче?

Доста, но с мотивиран и трудолюбив екип, който вярва в теб, и в когото ти вярваш, всичко е възможно.

Интересно ми е какво мислиш за всички онези хора, които оставят коментари с хейт защо българските изпълнители не пеят на български.

Винаги съм споделяла, че няма да спра да правя музика на български език, но това не значи, че трябва да отхвърлям идеите, които имам за друг вид музика. Относно коментарите, невинаги разбирам мотива зад тях, но всеки има право на мнение.

Написали сте парчето по време на Sofia Songwriting Camp. Какво още да очакваме от създаденото там?

С Крис Тарчеа – Monoir и Витали Езекиев създадохме песента на тазгодишното издание на лагера. Monoir толкова я хареса, че предложи тя, както и клипът към нея, да бъдат публикувани в каналите на неговия лейбъл. Повече от щастлива съм, че два лейбъла подкрепиха реализацията на "Need You” и съм благодарна за възможността. Създаденото там определено си заслужава да бъде чуто и се надявам, че съвсем скоро ще имате възможността и вие да станете част от него.

Доколкото знам, премиерата му е в цели 12 държави. Получи ли вече някаква обратна връзка?

Вървим напред стремглаво! Песента е вече част от плейлисти в Естония, Латвия, Германия, Полша, Русия.

Във видеото към "Need You" виждаме две доста различни страни на Михаела. Има ли в реалния живот друга твоя страна, която не показваш толкова често?

Михаела всъщност е доста щура и обича смеха. Може би хората не виждат тази моя страна често, но това е, защото когато работя, го правя сериозно.

Какви са плановете ти за празниците?

Празниците ще прекарам вкъщи, пред камината, със семейството ми. Разбира се, ще има и работа, но пък в тези времена само трябва да се радваме, че имаме тази възможност.

А за следващата година?

Плановете за следващата година са големи. Ще има изненади!

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA