Мислите си, че познавате Ким Лий? Помислете пак.

Звездата от "Bling Empire" продължава да доминира DJ бизнеса и ни обещава много интересен втори сезон в началото на 2022 г.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 18 декември 2021

Фотография: Christian Arias 

Сигурен съм, че сте обърнали внимание на "Bling Empire". Само няколко дни след премиерата в началото на годината, риалити шоуто бе по първите места в класациите на Netflix, а очакването за втори сезон, изкъпан в блясък, суета, пари и красиви локации, не закъсня. Премиерата му ще се случи съвсем скоро, обещава Ким Лий. Междувременно, ако потърсите името ѝ в Google, ще видите, че я сравняват с Ким Кардашиян. Ако изгледате предаването, ще чуете псевдонимът "азиатският Калвин Харис". В края на първи сезон станахме свидетели на особено ускорените искри между нея и Кевин, но извън (а и във) феномена на стрийминг платформата, Ким е DJ, модел, актриса и social media персона. Не използва последователите си за мерило на успеха, просто защото отдавна е наясно с шоубизнеса. И просто защото го държи в ръцете си.

57

Палто Apparis, панталон The Sei

Ние изгледахме Bling Empire наведнъж. Ами ти?

Не веднага. Отне ми няколко дни. Точно бях споделила за биологичния си баща и имах нужда от край. Разбирайки, че той е починал по време на шоуто, беше трудно. Когато успях да го изгледам, осъзнах, че не съм се смяла и плакала толкова от дълго време. Светът също го хареса. Бяхме номер 1 в доста държави по света. Получих страшно много съобщения в Instagram от хора, които казват, че са предприели първата крачка във взаимоотношенията с бащите си заради мен.

Чарът на риалити предаванията е в... реалността. Има ли някакво, дори малко, място за измислица?

Не, шоуто не е по сценарий. Много хора не го вярват, но всичко беше истинско!

57

Вторият сезон идва скоро, нали?

Да, ще се излъчи в началото на 2022 г.

Химията между теб и Кевин и неоспорима. Това ли ще бъде отправната точка за продължението?

Честно казано, не бях разбрала, докато не изгледах шоуто. Разбираме се, но можем и да си лазим по нервите. (Смее се.) Ще видите какво се случва в сезон 2.

По-трудно ли се случват нещата, когато всички погледи са насочени към теб? Знаеш какво имам предвид.

Да. Хората те съдят, мислят си, че те познават, че знаят всичко за живота ти. Аз обаче съм в бизнеса от дълго време, така че бях подготвена.

75

Гледаш ли други подобни проекти?

Не съм голям фен, но приех поканата, защото до онзи момент нямаше азиатско-американско предаване.

Това ли е бил единственият ти мотив?

Исках да покажа на хората моят живот като DJ и най-вече какво е чувството да си жена в индустрия, доминирана от мъже. Правя това от около 10 години, определено има истории за разказване.

По-трудно ли е да си DJ, отколкото риалити звезда?

Различно е. Да пускаш музика преди стотици или хиляди хора, далеч от вкъщи, може да ти дойде в повече. Трябва да си психически подготвен. Без значение как се чувстваш, шоуто трябва да продължи. Присъствието пред камера не е трудно. Ако можеш да си себе си, хората ще се свържат с теб.

57

Топ L'agence, панталон LaQuan Smith

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ЛЮБОВ. ПЪТЯТ КЪМ ДОМА... И NETFLIX.

Напоследък всички мерим успеха в последователи. Ти правиш ли го?

Никога не съм им обръщала внимание. Вярвам в упоритата работа и това да бъдеш себе си. Има много успешни хора без социални мрежи или с малко последователи.

Там всичко е bling. А виждаш ли empire в своето бъдеще?

Абсолютно. Работя здраво, отдадена съм и се опитвам да се развивам всеки ден.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA