POWER DUO: Он & Дейв Мекахел

Риалити предаване, собствен бранд и силна любов. Запознайте се с двойката, която извлече абсолютния максимум от пандемията.

14 януари 2022

• Фотография: Jim Jordan Photography • Стайлинг: Jim Jordan & On Mekahel • Ретуш: Valerie Burke • Продукция: White Cross Productions и ONMEKAHELBRANDS LLC.

Get the look: Он носи дънки Diesel, Дейв е с дънки Zara
Якета KhrisJoy, обувки DSQARED2, бижута Camilla Seretti

Он's cover look: Риза Versace, бижута Camilla Seretti

Как се запознахте?

Всъщност се срещнахме в Tinder. Бях в Манхатън, а Дейв – от другата страна на реката, в Хобокен. Срещнахме се и оттогава никога не сме прекарвали дори ден разделени.

Какво беше първото ви впечатление един за друг?

Видях в Дейв това мъжествено отношение още в момента, когато си казахме „Здравей". Той ме прегърна и всичко ни се стори някак толкова правилно, че директно му казах „Знаеш, че един ден ще бъдеш мой съпруг, нали?" Беше малко лудо, но мисля, че и той го усети като нещо различно.

Кога обаче реши, че е дошло времето да стане твой съпруг?

Знаехме го още от първите няколко срещи, но Дейв ми предложи след 6 месеца. С пръстен, който аз бях приготвил, защото исках нещо специфично от моя бижутер. Направих пръстена и му го дадох да ми предложи, когато се чувства готов.

Разбрах обаче, че се е наложило да отмените сватбените си планове заради пандемията. Как случилото се промени животите ви?

Лично за мен, пандемията беше най-добрият период по толкова много причини. Даде ми възможност да забавя темпото и да потърся нови креативни свои страни. Същото важи и за брака ни. Почувствахме се предизвикани да разчитаме един на друг повече, от когато и да било. Благодарен съм.

57

Дънки Zara, деним аксесоар Christopher Raeburn, бижута Camilla Seretti

Предстои ви да работите върху нов сезон на твоето риалити шоу. Какво е чувството да разкриеш личния си живот пред всички онлайн?

Честно казано, не ме притеснява. Първата ми сериозна връзка се случи в сезон 1, така че е нещо, с което съм свикнал с течение на времето. След като вече съм омъжен, вълнувам се зрителите да видят тези нови аспекти от личния ми живот.

Снимките направиха ли връзката ви по-силна?

Снимайки заедно, очевидно живеем в реалността, но определени истории изваждат наяве стари проблеми, които сме мислели, че отдавна са забравени. От друга страна, точно това пък ти дава възможност да приключиш нещо, което стои на повърхността от доста време.

Това ли да очакваме от предстоящия сезон?

Ще се фокусираме върху брака и връзката ни както в романтичен, така и в професионален план. Мисля, че аудиторията ще види и еволюцията в моя бранд за бельо, защото социалната изолация ми помогна да го разрасна.

Как реши да навлезеш в този бизнес?

Когато започнах през 2016 г., точно бях завършил актьорско училище в Ню Йорк и имах зад гърба си доста рекламни кампании. Спомням си, че тогава родителите ми ме посетиха и баща ми, който е бизнесмен, ме окуражи да стартирам свой такъв. Като млад модел в Ню Йорк, съзнанието ми веднага ме насочи към бельото, защото знаех много за марките и индустрията. Същата тази вечер логото беше създадено и започнах проекта, който промени живота ми.

57

Дънки Diesel, деним аксесоар Christopher Raeburn, бижута Camilla Seretti

Наскоро стартира и TheOD Foundation.

Фондацията е проект, който разработихме със съпруга ми, след като видяхме лошото състояние на правосъдната ни система. Осъзнахме, че има нужда някой да се погрижи за лишените от свобода членове на LGBTQ общността.

Как обаче намираш време за всичко?

Не мога да стоя на едно място и да не мисля за нищо. Обичам да поемам много проекти, а и имам страхотен партньор, който винаги ми помага да ги завършвам.

Когато работиш…

Чувствам се жив! Винаги планираме, организираме, мислим за следващата стъпка, следващата цел.

Когато имаш свободно време…

Определено ям и спя. Двете ми любими неща в целия свят.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA