Дева Касел е истинското момиче Dolce

Новият аромат на бранда отведе младата звезда в Портофино за слънчева кампания с ухание на сладко лято.

19 февруари 2022

Фотография: PR

Ново цвете разцъфва в букета от аромати и името му е Dolce Lily. Слънчевото предложение на Dolce & Gabbana Beauty изразява естествената и чаровна страна на момичето на бранда, символизирайки неговата еволюция до самоуверена, млада жена. Онази, която се наслаждава на простите удоволствия в живота и пръска позитивна енергия само с появата си някъде.

Имайки предвид това описание, какъв по-логичен избор за звезда на кампанията от Дева Касел. Дъщерята на Моника Белучи и Венсан Касел позира в оживената атмосфера на живописния Портофино, а в ексклузивното интервю по-долу разказва повече за преживяването и малките неща. Като това да пие кафе с приятели на пристанището. Или да кара червен кабриолет.

57

Работила си с Dolce & Gabbana върху кампаниите на Dolce Shine и Dolce Rose. Какво е усещането да си лице на новия аромат Dolce Lily?

Много се радвам за тази невероятна възможност. Наистина харесвам всички аромати в гамата и чувствам, че имам много общо с момичето Dolce. То е страстно, грижи се за приятелите и семейството си, наслаждава се на всеки момент. Това е важно за мен.

Как се развиха отношенията ти с марката, след като вече сте работили по различни проекти?

Винаги съм усещала дизайнерите като семейство, особено в моментите, когато работим заедно. Изградихме доверие помежду си и наскоро дори ми дадоха възможността да участвам в едно от техните шоута. Невероятно преживяване!

На какво ухае Dolce Lily и за какво ти напомня?

Dolce Lily е свеж и ярък аромат. Уханието на лилия ме пренася в градина, пълна с цветя, а маракуята добавя нотка слънце.

Как би описала момичето Dolce Lily с три думи?

Любопитно, оптимистично и енергично.

Кой беше най-запомнящият се момент от снимките в Портофино?

За първи път имах възможността да посетя това красиво място. Снимките бяха запомнящи се, защото локацията е като от картичка.

57

"Чувствам, че имам много общо с момичето Dolce"

Кое е любимото ти ухание?

Миризмата на капучино сутрин.

А как да намерим нашия любим аромат?

Бих казала, че трябва да го носите през целия ден и да видите дали все още го харесвате в края на деня. Отделете време да изберете този, който ви подхожда най-добре. Може да попитате за мнение приятел, гадже или някой от семейството.

Промени ли се собствената ти beauty рутина, откакто навлезе в модната индустрия?

Добавих стъпки по отношение на грижата за кожата като хидратиране и двойно почистване на грима в дните, когато нося такъв. 

Какво правиш в свободното си време?

Прекарвам го с приятелите и семейството си. Правя кросфит и сърфирам, когато мога. Помага ми да изчистя ума си и да забравя какво ме притеснява.

През последната година снима корици за Vogue, Harper's Bazaar и Elle. Как се чувстваш от този факт?

Всяка снимка е напълно различна. Различна атмосфера, различно местоположение, всеки опит е интересен. Давам си сметка, че съм голяма късметлийка за тези моменти, защото са необичайни за някой на моята възраст. Благодарна съм!

Разкажи ни за участието си в Alta Moda шоуто във Венеция.

В началото бях малко нервна, защото е първото ми модно ревю, но веднага щом започнахме репетиция се отпуснах. Хареса ми. Шоуто беше невероятно и срещнах невероятни нови хора, които се надявам да видя отново скоро.

57

Кой те вдъхновява в личен и професионален план?

Майка ми.

Кои са твоите модни икони?

Нямам конкретни такива - начинът, по който се обличам, зависи само от настроението ми.

Сподели ни три неща от списъка си с желания.

Да завърша успешно гимназия, да посетя Токио и да проуча още нови възможности за кариерата ми на модел.

Какви са ежедневните ти ритуали, без значение къде се намираш и какво правиш?

Просто поддържам връзка с приятелите си и чета новините.

Dolce Lily ще бъде на пазара в края на март.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA