Усмихне ли се Ashley Arre, светът е неин

Мечтателна, безгрижна, деликатна, досущ като сесията, която заснехме с нея.

Невена Дякова
Невена Дякова 16 май 2022

Кой може да откаже на красивата усмивка? Особено ако е на лицето на жена като Ashley Arre. Майка, модел и Instagram сензация (IG - @ashley.arre), очарователната дама, която привнася щипка екзотика и много топлина в актуалния ни брой, е пример за начина, по който искаме да построим живота си. Винаги верни на себе си и целите си, винаги добри към хората, с които ни среща животът, благодарни за възможностите, които се изпречват на пътя ни. Ето какво още ни разказа за кариерата, майчинството и мечтите си нашата прекрасна кавър звезда.

Ashley Arre

Рокля Auteur, обувки Jimmy Choo, обеци Serunot

Модел, майка, инфлуенсър… коя дума те описва най-точно?

Аз съм преди всичко отдадена майка. Синът ми Аспен е моето най-голямо постижение, най-голямата благословия в живота ми. Полагам усилия да го отглеждам с любов и се наслаждавам на всеки ден, в който го гледам как расте. Аспен е светлината на моя живот. На второ място е кариерата ми на модел, която ме радва и с която се гордея не по-малко. Обожавам я, защото ме отвежда на различни места по целия свят. Пътувайки по работа, съм създала не едно и две устойчиви приятелства и незабравими спомени.

Разкажи ни повече за себе си, откъде си… къде живееш в момента?

Родена съм в Батън Руж, Луизиана. Имах щастливо детство, обградена от семейството ми, което ме обича безрезервно. Благодарение на кариерата ми на модел пътувах доста в чужбина – Южна Африка, Австралия, на различни места в Европа и Азия. В момента съм базирана в Атланта, където отглеждам Аспен и съм се фокусирала над кариерата ми.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: РАЗЛИЧНАТА СТРАНА НА АЛЕКСИС РЕН

Ashley Arre

Рокля Noam, обувки Stuart Weitzman, обеци Nora Entio

С моделство ли се занимаваш предимно?

По време на пандемията, когато всички осъзнахме колко важно е за хората общуването, реших да създам курс, който да насочва дамите и младите момичета в сферата на социалния етикет. Той ме провокира да напиша книгата 101 Tips for Social Grace, която е един вид настолно четиво за добрите обноски. В бъдеще се виждам като една съвременна Емили Поуст, което ще рече, че хората могат да очакват от мен още заглавия, които ще помогнат на жените по света да открият своята истинска страст и да се превърнат в най-добрата версия на себе си. Надеждата ми е, че аз и жените, до които достигам чрез проектите си, ще сме искрено щастливи.

Как успяваш да намериш баланса между активната кариера на модел и това да отглеждаш малко дете?

Постигам го изцяло благодарение на семейството ми. Получавам сериозна подкрепа от близките ми и зная, че Аспен е обгрижван прекрасно, докато аз работя. Ценя високо факта, че ми подават ръка в тези моменти и съдействат нещата да се случват гладко. Щедростта и добротата, която ми показват, е безценна!

Какво е семейството за теб, особено сега, когато си майка?

За мен семейството винаги е било цялост – заед но устояваме на всичко. Откакто станах майка, ценя семейството много повече и сега разбирам истинския смисъл на понятие като "охана" (семейство на хавайски, б.р.). В моето се подкрепяме непрестанно!

Ashley Arre

Боди Skims, чанта Celine, обеци Givenchy

Присъствието ти в Instagram е силно… как успя да развиеш акаунта си и защо го създаде, на първо място?

В началото създадох профила си, за да подпомагам кариерата си на модел. Харесва ми да споделям уелнес и бюти съвети, както и кадри от работата ми, нещата, които правя в ежедневието си. Как го развих? Работех с топбрандове, общувах с други инфлуенсъри, чрез които достигах до нова аудитория. Отговарям на почти всяко съобщение от последовател… харесва ми да държа връзка с аудиторията си.

Кое е най-силното ти качество като човек и професионалист?

Добротата, вярвам, че тя е равнозначна на интелигентността. Трябва да си високоинтелигентен човек, за да останеш скромен в различни ситуации. Винаги се старая да карам хората да се чувстват прекрасно в моята компания. Имам и усмивка за милиони. (Смее се.) Как да откажеш на някой с такава усмивка? Усмихна ли се, светът е мой. (Смее се.)

ОЩЕ ОТ GRAZIA: КРИСТА ЧЕРНЕВА, НОВОТО IT МОМИЧЕ

Ashley Arre

Рокля Aya Muse, обувки Saint Laurent, обеци Givenchy

Работила си с някои от най-големите брандове в модната индустрия. Кои са любимите ти кампании до момента?

Всяка нова кампания ми е любима… защото гледам на всяка възможност за работа като благословия. Няма да излъжа обаче, ако кажа, че любимата ми кампания са снимките за тази корица на GRAZIA. Почувствах се страшно естествена и красива. Фотографът – Дария, улови по прекрасен начин най-доброто от мен. Характерът и стилът ми бяха интерпретирани по чудесен начин в историята на тази сесия. Тя е толкова мечтателна, безгрижна и деликатна. Страхотна работа на целия екип!

Кежуъл или класически – какъв е предпочитаният от теб стил?

Ежедневният ми стил определено е класически. Обожавам да нося рокли (понякога с кецове), в гардероба ми ще откриете доста розово. Изборът на аутфит често изразява настроението ми за деня. Понякога ще заложа на ведростта на розовото, друг път ще предпочета изцяло черен ансамбъл.

Гени или много часове във фитнеса – каква е тайната на перфектното тяло, което демонстрираш в тази сесия?

О, благодаря ти много! Перфектната форма дължа на гените и, разбира се, голяма част от житейските избори, които правя на дневна база. Гледам на здравето си много сериозно и тренирам почти всеки ден. Диетата ми се състои предимно от протеини и зе ленчуци, пия много вода, чай и свежи сокове. Старая се да вървя по 8-9 мили на ден, при това не само на равен терен. Ще ви издам и една от любимите си рецепти за зелено смути, което си приготвям у дома: кейл, спанак, краставица, морков, мед и джинджифил… Мога да го пия всеки ден!

Ashley Arre

Топ и пола Attoir, обувки Bilnao Lonica, обеци Serunot, гривни kontalco

Изцяло на растителна диета ли си? Във фийда ти се забелязват постове с веган ястия?

Въпреки че диетата ми не е изцяло растителна, опитвам да ям предимно плодове и зеленчуци. Протеини си набавям от рибата. Като цяло спазвам хранителния си режим, правя изключения само за специални ресторанти и поводи. Харесва ми да опитвам нови храни и като всеки човек имам cheat day по отношение на хапването.

От постовете ти човек заключава, че си запален пътешественик… Как изглежда мечтаната от теб ваканция?

Пътуването определено ми е страст и съм благодарна за възможността да обикалям света както досега. Най-добрата ваканция за мен е на място с чисто небе и море. Да опознавам нови култури, да се потапям в лайфстайла на местните също е на дневен ред за пътешественик като мен. Любимата ми дестинация до момента е Сингапур, обожавам колко футуристичен, стилен и богат е този град.

• Фотография: Daria Gladkova • Стайлинг: Masha Udina • Грим и коса: Yulia Surova • PR: Wave Mags

Get the cover look: Риза Bottega Veneta, боксерки Tom Ford, обувки Stuart Weitzman, бижута Zales

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA