Хънтър Шафър е новата звезда в галактиката на Mugler

Angel Elixir омагьосва, провокира, изненадва, предизвиква да се влюбим - точно като лицето от кампанията му.

Фотография: Mugler

От самото начало Mugler вдъхновява тялото и душата с неочакван, съблазняващ дизайн, който позволява да разкриваме себе си. Безграничната креативност на марката задължително се свързва с характерна сила и женственост, а сега екипът ѝ пренаписва правилата с неочаквания и трансформиращ Angel Elixir.

30 години след лансирането на оригиналния Angel, Mugler проправя пътя на искрящата игра между светлина и сянка. Новото предложение на бранда контрастира с дълбоки, пристрастяващи дървесни, пикантни и флорални нотки, за да може звездата у нас да изплува на повърхността.

Хънтър Шафър

Кампанията има своята муза - Хънтър Шафър. Символ на модерната, освободена и силна жена, звездата от "Еуфория" вече може да се похвали с милиони последователи и категорично циментира статута си на икона за Generation Z. Актриса, талант, сценарист, продуцент и посланик на някои от световноизвестните луксозни марки, Хънтър използва имиджа и визията си, за да подчертае галактиката, в която блести ярко.

Същата галактика, в която се срещаме с Angel Elixir. Онази, която ще усетите и в интервюто по-долу.

Хънтър Шафър

Как разбра, че искаш да станеш актриса?

Не беше откритие, по-скоро попаднах в такава ситуация. Имах планове да отида в модно училище, но агенцията ми ме изпрати на прослушване. Всъщност "Еуфория" се превърна в преломен момент и ме обърна в правилната посока. Актьорството ми се струваше наистина ужасяващо в началото. Не очаквах, че ще бъде подходящо за мен. В крайна сметка започнах да го харесвам. Чувствам, че сега имаме много специална връзка, но невинаги е било така.

Може ли да се сетиш за определен повратен момент от кариерата си и усещането в него?

Все още се чувствам доста нова в това да наричам професионалния си живот - кариера, но мисля, че имаше няколко повратни точки. "Еуфория" беше началото и първата стъпка към по-мащабни възможности.

Миналата година списание Time те включи в списъка със 100 изгряващи лидери, оформящи бъдещето. Оптимистка ли си за бъдещето?

Опитвам се да бъда! Мисля, че много хора чувстват несигурност, но в крайна сметка надеждата притежава голяма сила. Забавно е да мечтаеш какво може да се случи. Оптимизмът е състояние на духа.

Хънтър Шафър

Какво място заема модата в живота ти?

Връзката ми с модата е много по-силна и завладяваща, отколкото преди. Често съм облечена с тоалети на известни дизайнери, когато съм на червения килим или отивам на събитие, където ще ме видят. Сега със сигурност се чувствам много по-комфортно на сцена. Точно това усещане ми напомня за идентичността на Mugler.

Какво означава красотата за теб?

Доста труден въпрос. В крайна сметка красотата е истина. Не можете да я скриете и не можете да я пресъздадете. Не можете да откъснете поглед от нея. Просто е такава. Просто те пленява.

Хънтър Шафър

Първият ти спомен, свързан с аромат?

Определено флаконите, които приличат на красиви малки статуи, но всъщност съдържат ароматите и украсяват цялата къща. Сестрите ми и майка ми имаха доста парфюми преди мен. Влязох в "играта" малко по-късно.

А какво ти харесва в Angel Elixir?

Харесвам уникалното пресъздаване на женствеността. Как дефинира двойствеността на женската природа и нейната сложност. В базата може да се долови флоралност. Има сладки компоненти, които са съчетани с ярки и дървесни, по-интензивни елементи. Чувствам го по-близо до мен. Смятам, че е изключително стилен. Съчетава нежното с могъщото и точно това го прави несравнимо красив. Освен това е много дълготраен.

Angel Elixir

Как смяташ, дали Angel Elixir е различен от Angel Eau de Parfum?

Мисля за тях като за сестри - реално са обединени от дървесна основа. Това е семейната им връзка. Парфюмната вода Angel има нотки на бергамот и пачули и ванилия, по-познато и класическо. Това е ароматът Angel, който познаваме от години. Elixir ни отвежда в по-ярък и кремообразен свят с добавки от подправки и бяла флорална експлозия, сандалово дърво и инфузия на ванилия.

Хънтър Шафър

Какво беше усещането да носиш персонализиран Mugler аутфит от Кейси Кедуолъдър?

Имах чувството, че се снимам в огромен екшън филм - тичах на бягащи пътеки, повдигаха ме на трапецовидни въжета, превъртах се наоколо. Мисля, че Кейси наистина имаше това предвид, когато проектира персонализирания костюм за началото на рекламата. Базира го на силуета на Mugler - наистина прилепнало боди, панталони с високи токчета, изцяло черни. Платът улавяше вятъра и се движеше с мен, когато изпълнявах каскадите. Наистина специално, защото не бях виждала нещо подобно в работата на Кейси досега.

Хънтър Шафър

Кой беше най-запомнящият се момент от снимките?

Беше толкова забавно! Заснемането изискваше и малко въображение, защото дигиталните ресурси са изключително завладяващи... Много сини екрани, бяхме в тези гигантски сини стаи и върху някакъв вид плоски форми, които след това щяха да се съживят в постпродукцията. Имах чувството, че сме в някакъв колективен въображаем свят.

Как Mugler отразява личността ти?

Mugler има силно влияние върху формирането на моята артистична идентичност. Всеки, който обича света на модата, знае, че може да гледа с часове шоутата на Mugler в YouTube. Никой не прави нещата като Mugler, поне що се отнася до представянето. Отдадеността към преобръщането на света или просто безстрашната креативност – те присъстват във всяка колекция както преди, така и сега по времето на Кейси.

Как изглежда съвременният Angel?

Съвременният Angel е символ на някой, който се движи с благодат и сила. Някой, който може да бъде нежен, но и да използва тази нежност като сила. Някой, който притежава най-доброто от женствеността, най-доброто от мъжествеността и всичко между тях, за да превърне фантазиите си в реалност.

Хънтър Шафър

Коя е любимата ти актриса?

Тилда Суинтън или Оливия Колман.

Коя е любимата ти книга в момента?

"451 градуса по Фаренхайт" от Рей Бредбъри.

Кой е последният филм, който хареса?

"Bones and All" на Лука Гуаданино.

Коя е любимата ти песен в момента?

"Goodbye Stranger" на Supertramp.

Кой е любимият ти Instagram акаунт?

Този на майка ми.

Кой искаше да бъдеш като дете?

Най-ранният идол, който мога да си спомня, е Скоти Йънг, илюстратор на комикси.

Хънтър Шафър

Какво те накара да станеш актриса?

Катарзисът, усещането, което изпитваш, когато преживяваш нещо ново.

Какво прави денят ти добър и какво - лош?

Аз го наричам фотосинтезиране - време, в което трябва да съм на пряка слънчева светлина, поне 30 минути. Кълна се, че наистина прави деня ми по-добър. Нещо, което може да доведе до обратното, е липсата на достъп до кофеин.

Може ли да споделиш нещо, което ти харесва особено много в момента?

В момента гледам "Игра на тронове" за първи път. Впечатлена съм.

Къде мислиш най-добре?

Край океана или в кола, гледаща през прозореца.

Какво те мотивира?

Виждайки изкуството и артистите, които правят своето.

Къде би искала да пътуваш?

Никога не съм била в Япония. Наистина бих искала.

Хънтър Шафър

Кои качества намираш за най-привлекателни?

Хуморът и самосъзнанието.

Нещо, от което никога не би могла да се откажеш?

Рисуването.

Има ли роля от филм или телевизионен сериал, която би искала да изиграеш?

Сузи Банион в "Суспирия".

Кой е режисьорът, с когото би искала да работиш?

Лука Гуаданино.

С какво мечтаеш да се занимаваш отвъд актьорството?

Танци. Мисля, че би било забавно да се потопя в тях за година. Искам да направя и цял куп картини, но това предстои скоро.

Кой е най-добрият съвет, който някога си получавала?

Вече знаеш какво ще правиш.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA