Аврил Лавин Slays It All

Суперзвездата от новата ни дигитална корица е готова да покорява чартове и сърца, отново.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 10 август 2023

Фотография: Jana Schuessler
Стайлинг: Lyn Alyson
Market асистент: Kelly Goldy-Brown
Асистенти стайлинг: Hannah Stone, Trent Degroot, Rachel Olson
Грим: Alexis Oakley
Коса: Alana Schober
Продуцент & Асистент фотография: Claire Grisolano
Асистент фотография: Emma Herschede
Продукция: Great Social Club
Сет дизайн: Amy Theresa

Току-що приключила европейската част от турнето си, Аврил Лавин е обратно в Ел Ей. Но ако очаквате да я видите как лежи на дивана, ще останете разочаровани. Тя вече е в студиото. "Забавлявах се много! Вълнението от публиката всяка вечер беше невероятно, радвам се, че се завърнах", споделя Аврил в началото на нашия разговор. Може би затова се чувства "супер вдъхновена" напоследък.

Истината е, че всички сме слушали "Sk8er Boi". Благодарение на "Girlfriend", всички сме превръщали любовни разочарования в най-голямата драма на света. Всички сме танцували като луди на "What the Hell" и не сме имали възможността да ходим нормално, след като сме паднали на земята по време на хореографията. Не, само аз? ОК, това продължава да е един от най-ярките ми тийнейджърски спомени.

Разбира се, Аврил знае, че името ѝ ще остане в историята с големи, яркорозови букви. Това обаче не е променило суперзвездното ѝ, но абсолютно непретенциозно Аз, което продължава да slay-ва шоубизнеса. Точно както slay-на ексклузивната ни дигитална корица.

Аврил Лавин

Искам да ти кажа, че малко преди срещата ни попаднах на коментар - "Аврил Лавин е причината все още да съм жива, музиката ѝ ми помогна в най-гадните тийнейджърски години". Какво е чувството да знаеш, че може да прочетеш подобно твърдение за себе си?

Лудост е да помисля, че имам подобно влияние върху живота на някого, но пък е и напомняне защо правя това, което правя, защо изливам сърцето си в музика. Тя свързва хората. Напомня им, че не са сами в разни преживявания. Благодаря на човека, оставил този коментар. И на всеки друг, който е намерил сила в работата ми. Можем да се справим с всичко.

Аврил Лавин

Рокля ANNAKIKI, пръстен Lost In Echo

"Аз съм романтичка, обичам всичко, което идва с любовта"

Друг директно заявява, че "от 2002 г. насам, Аврил е най-добрата". Променила ли се е обаче?

Всички казват, че изглеждам по същия начин. Съветът ми е да внимавате със слънцето и да пиете зелен сок. (Смее се.) Истината е, че когато започнах, още бях млада и непокорна. Тийнейджър, пълен с енергия. 20 години по-късно, все още съм, но по-зряла и с повече опит. Вече не гледам твърде сериозно. За да отговоря на въпроса ти - да, променила съм се, но промяната е причината да съм човекът, който съм днес.

Съществува ли такова нещо като "достатъчно успешен"? Предполагам, че отговорът е отрицателен, но някога гледала ли си на себе си по този начин?

Успехът може да означава твърде много неща. Ако питаш мен, става дума за удовлетворение, за възможността да продължиш да правиш това, което обичаш. Не мисля, че има конкретен момент, в който си "достатъчно успешен". Просто продължаваш напред.

А имало ли е момент, в който си се съмнявала или смятала да се откажеш?

Честно казано, работа в музикалната индустрия не е най-лесната задача. Може да бъде трудно, но страстта ме движи напред.

Аврил Лавин

Яке Dust & Beau, пола Ego, ръкавици Majesty Black

Става ли по-лесно или по-трудно с течение на времето? В един момент можеш да правиш каквото поискаш, но най-вероятно все пак се очаква да си релевантен и навсякъде.

Работя това от 17-годишна, така че със сигурност нямам проблем да изразявам себе си. Случващото се със социалните мрежи ни изправи пред голямо предизвикателство. Трудно е да наваксваме, но новите територии предлагат нови възможности.

Знам, че все още изпълняваш "Girlfriend", но сменяш ли канала или плейлиста, ако изведнъж чуеш "hey, hey..."?

"Girlfriend" е наистина специален проект за мен. Превърна се в химн, записахме го в седем различни езика. Гордея се с песента. Никога не бих сменила канала.

С последния ти албум май се върна в романтичната, пънк посока. Такъв ли беше планът?

Този път влязох в студиото без план или някакви срокове. Исках да усетя онази сурова и автентична енергия, която дефинира музиката в ранните ми години. Имах желание отново да пиша за живота и чувствата си.

Аврил Лавин

Палто Mitiliane Couture, ботуши STUART WEITZMAN, пръстен Sally Skoufis

Винаги ли се обръщаш към тях?

Да, към преживяванията ми или към нещата, които виждам, че другите преживяват.

Май вече работиш върху нов албум.

Студиото е любимото ми място, когато не съм на турне. Определено има нова музика на хоризонта. Развълнувана съм да я споделя със света.

Защо всичко трябва да е толкова сложно? Особено на любовния фронт, понякога love наистина sux.

(Смее се.) Честно казано, аз съм романтичка и обичам всичко, което идва с любовта. Може да е красиво, може да е объркано. Може да е страстно, може да се намеси гняв, може да има възходи, може да има падения. Но донякъде тя ни определя като хора.

Аврил Лавин

"Не мисля, че има конкретен момент, в който си достатъчно успешен"

Обръщаш ли внимание на таблоидите, коментарите и мненията наоколо?

Май никога не съм. Вървят ръка за ръка с работата, а аз намирам хумора в ситуацията.

Пробвала си много стилове, но някак остана вярна на себе си. Как изобщо е възможно в Холивуд?

Аз вярвам, че модата е форма на себеизразяване. Харесва ми факта, че мога да показвам различни части от личността си. Няма значение дали съм заложила на рок визия, streetwear или high-end модел - мога да го pull off-на, стига да се чувствам комфортно в него.

Аврил Лавин

Рокля TELL THE TRUTH, колие Lost In Echo, гривна Sally Skoufis, пръстени Nansy Newborn

Остана кралицата на розовото и очната линия.

Прав си, определено станаха моя запазена марка през годините.

Но сякаш започнахме да те виждаме и с повече класически цветове, отколкото бяхме свикнали.

Забавлявам се, ако имам възможност да пробвам нови неща. Последният ми албум се фокусира върху оранжевия цвят, хареса ми. Светът се променя, възможностите - също.

Наскоро повечето заглавия около теб бяха свързани със Седмицата на модата в Париж.

Ще прозвучи странно, но се вълнувам да продължа да виждам такива. Ще е страхотно да работя отблизо с някой голям дизайнер.

Какво е заглавието, което винаги си искала да прочетеш за себе си, но все още не си имала възможността да?

Аврил Лавин slays Met Gala.

Аврил Лавин

GET THE COVER LOOK: Рокля BAD BINCH TONG TONG, обици ALEXIS BITTAR, пръстени ALLIGATOR JESUS

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA