Интериорни съвети от Елън

04 април 2019

Елън Дидженеръс и Порша де Роси – гей двойката, която публично заявява голямата си любов, е обсебена от дизайна. Двете не само купуват имоти, но ги ремонтират и обзавеждат, като впоследствие играят на пазара на недвижими имоти, продавайки собствения си дизайн (и популярността си, разбира се) на висока цена. Така се случва с дома им в Монтесито, Калифорния, на площ от 1000 кв.м, с 6 спални и 9 камини, който продават многократно по-скъпо отколкото са го купили. Неотдавна двете звезди придобиха нов луксозен имот в съседство с имението на Хю Хефнър за близо 40 милиона долара и го обзавеждат с много вкус.

ellen home 5

Домът притежава просторни и светли помещения, няколко библиотеки, мраморна вана за спа, просторна градина и тераса с впечатляваща гледка. Елън Дидженерис може да си позволи и още по-скъп имот със състоянието, което притежава.
ellen home 3

Само за 2018 г. приходите й са 87 милиона долара. Тя се радва и на голям обществен интерес, като последователите й в социалните мрежи са многобройни: в Twitter я следват близо 76 милиона души, а в Instagram - над 55 милиона. С тях тя споделя и някои от дизайнерските си идеи, а позитивният отглас й дава куража да пусне през 2015 г. свой собствен бранд ED Ellen DeGeneres и да предлага колекции от аксесоари, обувки, предмети за бебета и домашни любимци, както и интериорни артикули през home shopping платформата QVC.
ellen home

Не след дълго от таланта й да прави качествен и оригинален подбор на предмети и да ги лансира по креативен начин, се възползва и голямата търговска верига Wallmart. Всеки месец тя прави на сайта им своя Ellen’s List с предложения за добри и полезни покупки. Типично в неин стил препоръките са изпълнени с чувство за хумор, като например: „Знаем, че който купонясва яко, спи още по-яко" и предлага маска за очи, самолетна възглавничка и леко одеяло в комплект. Или препоръчва човек да си сложи временна татуировка вместо да се събуди с татуиран еднорог на челото след снощното парти.  

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA