За сладката страна на живота

Силвия Канин
Силвия Канин 05 ноември 2019

Всеки от нас има любими моменти. Мигове, които спират дъха ни, и които не се измерват във време или пари. Като красив залез след горещ летен ден. Прегръдка от любим човек. Случайна изненада. Първата глътка кафе след безсънна нощ или освежаващ коктейл след тежък работен ден. Това са малките удоволствия, които изграждат големия пъзел, наречен живот. Именно в умението ни да се радваме на малките неща се крие тайната на щастието.

Да виждаме чашата наполовина пълна – това е посланието и на любимия ни сайдер Somersby. Познаваме го добре. Той е наш незаменим помощник при срещите с приятели и хубавите поводи за празнуване. Със своя сладък, освежаващ и приятно балансиран вкус, Somersby внася позитивно настроение и прави всеки момент специален. Брандът отразява една различна гледна точка към всичко около нас – с оптимистично намигване и ведър поглед към живота.

Като модерна и динамично развиваща се марка, Somersby не се страхува от промени. И е винаги с една крачка напред.

Сега Somersby идва при нас с ново послание, с ново позициониране на марката и с ново мото, което гласи "Refreshingly Optimistic” („Освежаващо оптимистичен"). Именно в тези думи се крие истинският чар на марката. Somersby ни приканва да погледнем на живота от друг ъгъл, като се радваме на малките, но важни неща около нас. Приканва ни да се усмихнем на света, да бъдем себе си, да се наслаждаваме на всеки миг, да споделяме с другите и да гледаме на всичко около нас с открито сърце. Защото щастието е навсякъде около нас и си заслужава да бъде изживяно.

Новото лого на Somersby е цветно, раздвижено и се отличава чрез своето визуално послание. Изградено върху концепцията „The Living Tree” („Живото дърво"), то изживява цялостно обновяване. Подобно на живота, дървото е символ на вечната промяна. В новото лого на бранда, дървото има още по-централна роля. То е на върха на хълма, огряно от слънцето, събиращо топлина, която да дари на другите. Стволът на дървото осигурява неизменната му стабилност, а пищната корона се променя, за да отрази вкусовите вариации на Somersby. Всичко това допринася за разнообразието на марката и за присъствието й във всеки аспект от ежедневната ни култура, като същевременно я прави още по-оригинална и емблематична.

Днес Somersby е водещ международен бранд с глобално присъствие. В България е безспорен лидер в своята категория и продължава да се развива с бързи темпове благодарение на своята модерна визия, актуални послания и близостта си до потребителите.

Somersby е като верен приятел, който ни е добре познат и любим, но и винаги нов, вълнуващ, различен и вдъхновяващ. Той ни кара да искаме повече от живота, да се радваме на хубавите моменти, да посрещаме предизвикателствата с усмивка и да се стремим да живеем щастливо, тук и сега. Защото щастието е истинско, само когато е споделено. Не е ли страхотно?

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA