Кейт Мидълтън тайно посети пъб в Лондон

Херцогинята на Кеймбридж за пореден път доказа (ако изобщо има нужда от доказателства), че е в състояние да поддържа перфектен публичен образ на съпруга на престолонаследник и в същото време дискретно да ни демонстрира по-обикновената и човешка страна от себе си. Наскоро стана ясно, че Кейт тайно е прекарала вечер в лондонски пъб в компанията на родители на деца, които посещават училището, в който са записани принц Джордж и принцеса Шарлот - Thomas's Battersea.

Кейт Мидълтън

Според неназовани източници тя е влязла в заведението през заден вход, придружена от само един охранител и по този начин е успяла да избегне излишното медийно внимание. Въпросният пъб - Hollywood Arms дълги години има заслужена репутация на горещо точка за социален живот за висшето общество в английската столица и, според слуховете, задният вход е построен специално, за да осигури свободен достъп на принц Хари, който е бил сред редовните посетители. Впоследствие обаче заведението сменя политиката си и към днешна дата атмосферата там е доста по-непретенциозна и земна.

Кейт Мидълтън

Очевидци споделят, че Кейт е поговорила с родителите и след няколко питиета е напуснала бара без по-голямата част от гостите да разберат, че изобщо е била там, а самата история достига до пресата две седмици след реалното й случване. Наскоро херцогинята беше забелязана да пазарува за Хелоуин заедно с Джордж и Шарлот в обикновен магазин за костюми. Очевидно Уилям и Кейт следват примера, завещан от принцеса Даяна и искат децата им да водят нормален живот.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA