GRAZIA ХОРОСКОП: Какво ни предстои до края на януари?

Приятелства, любов, секс, пари, честност... Обичаме да сме подготвени.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 13 януари 2020

ОВЕН: Подгответе се. Втората половина на януари ще промени вашата кариера. Направете стъпки към големите си мечти, за да ги осъществите. Меркурий навлиза в приятелския ви кръг и ще направи зимните месеци много по-социални, като не е изключено да ви срещне с нови хора.

ТЕЛЕЦ: Изберете риска, Телци! Запознайте се с непознатото и си припомнете, че няма нищо сигурно в този живот. Ако вие не го направите, събитие в последните дни от месеца ще го стори със сигурност. В професионален план ще се радвате на блестящи успехи и парични облаги. 

БЛИЗНАЦИ: Не бягайте от истината! Може да звучи трудно, но съвсем скоро ще видите човека до себе си в истинската му светлина. Вашата планета управител - Меркурий навлиза в туристически сектор и ще ви изпрати на едно вълнуващо и изпълнено с приключения пътуване.

РАК: Втората половина на януари е вашето време да установите границите между себе си и останалите, без да се извинявате, обяснявате или угаждате на когото и да било. Поемете радикална отговорност за себе си и живота си! О, и още нещо: зимата е на път да стане по-гореща, когато Меркурий влезе в зоната ви на сексуалност. Пригответе се за много, много секс.

55

ЛЪВ: Не забравяйте витамините си и следете здравословното си състояние, защото може да ви изиграе лоша шега. Ако нямате партньор, дните след 16-и са перфектното време да флиртувате и да намерите потенциален човек, с когото да прекарате ако не целия си живот, поне следващата по-голяма част от него.

ДЕВА: Без значение какво се случва около вас, вие сте човекът, който отговаря за вашите мисли, емоции и поведение. Януари ви предизвиква да излезете от рутината си, за да блеснете във всеки един аспект от живота си. Не пропускайте възможността да го направите! 

ВЕЗНИ: Преди да настъпи февруари е добре да изясните чувствата си и да кажете на близките си хора всичко, което трябва да чуят. Може да звучи като приказка, но това е вашият период, в който ще се чувствате достойни, сигурни и способни да превърнете мечтите си в реалност.

СКОРПИОН: Ще бъдете уязвими, но не забравяйте честността. Казвайте всичко, което имате наум директно, за да не си създавате излишно напрежение. Обърнете внимание и на семейството си, има нужда от вас.

00

СТРЕЛЕЦ: Време е за креативност! Не казваме да оставите любовта на заден план, но е препоръчително да използвате следващите три седмици, за да правите това, което обичате и да го направите по най-добрия възможен начин.

КОЗИРОГ: Честит рожден ден, Козирози! Ако тепърва предстои да отбележите следващата година от живота си, направете го така, както винаги сте мечтали, защото през следващите седмици ще се радвате на много $$$, а защо не и на нова любов?

ВОДОЛЕЙ: Бъдете сигурни, че ще успеете във всичко, ако поставите новото начало до края на януари! Ще се освободите от стари идеи, хора, работни места и взаимоотношения, които ви задържат в миналото, а това е важно, за да продължите напред.

РИБИ: Хей, Риби. Знаем, че сте добри приятели и точно затова започваме с информацията, че в рамките на този месец звездите ще ви помагнат да видите истинските си такива, които заслужават вашето време. Страстта също е на високо ниво, така че защо не направите романтичен жест на любимия си човек?

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA