3-те зодии, които винаги са готови да експериментират в леглото

Уикендът е времето за нови преживявания. Заложена ли е обаче в нас склоността към експерименти?

Димитър Андонов
Димитър Андонов 19 януари 2020

Едва ли някой би предположил, че съществува някаква връзка между секса и астрологията. Оказва се обаче, че такава има и е доста по-голяма, отколкото сме предполагали. В някаква степен вярваме, че всеки човек има своя индивидуалност, която не може да се определи (на 100%) от датата му на раждане. Въпреки това, астролозите разкриват, че някои зодии са по-склонни към експерименти от други и не е никак лошо да го имаме предвид.

ТЕЛЕЦ: Телците са хора, които поставят удоволствието на първо място. Те винаги са готови да се забавляват и за тях няма нищо по-красиво от това да имат възможност да доставят удоволствие на човека до себе си. Телците определено не са тези, които ще инициират промяната, но ще са 100% склонни да опитат нещо ново, когато се очаква от тях да го направят.

ДЕВА: Въпреки че земната им натура предполага по-скоро традиционен секс, това е най-рационалният знак от зодиака, който прави всичко, което сметне за интересно и различно. В това число включваме играчки, всякакви шантави уреди, пози и каквото друго можете да се сетите.

ВОДОЛЕЙ: Подобно на телците, и представителите на зодия Водолей винаги мислят как да задоволят партньорите си. Те са ексцентрици, които няма да се посвенят да сменят локацията, да пробват телефонен секс или пък нещо, за което са сигурни, че ще бъде незабравимо преживяване.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA