GRAZIA ХОРОСКОП: Какво ни очаква тази седмица?

Обърнете внимание на разходите си, не оставяйте любовта на заден план и се погрижете за близките си приятели.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 10 февруари 2020

ОВЕН: Тази седмица направете изборите, които сте обмисляли в последно време. Преди Деня на влюбените ще поискате да преследвате желанията си, така че направете всичко възможно да осъществите големите мечти и се забавлявайте. Ще имате необходимата амбиция, дисциплина и отговорност да постигнете всички цели и в професионален план.

ТЕЛЕЦ: Вдъхновени сте да рискувате всичко за любовта, която искате - направете го, ще си заслужава. Меркурий ще обърне внимание на приятелствата ви, така че проверете няколко пъти хората, които имате в близкото си обкръжение. Тази седмица ще бъдете мотивирани да излезете от зоната си на комфорт – нещо, от което определено имате нужда.

БЛИЗНАЦИ: Денят на влюбените ще ви помогне да забележите малките неща, които може да сте пропускали досега. Няма да ви е трудно да видите кой наистина мисли за вас. Марс навлиза във вашия знак, донасяйки много интимност, която обещава да повиши индекса на топлината тази зима. С две думи: много секс!

РАК: Февруари ви предизвиква да направите всичко, което трябва, за да се почувствате напълно удовлетворени. Така ще бъдете още по-неустоими за всички около вас. Опитайте се да разглобите представите си за ограниченията и говорете с хората, които имат нужда да бъдат чути.

ЛЪВ: Ще почувствате нужда да сте близо до семейството си. Помислете внимателно в каква посока искате да се развивате и не позволявайте на секса да завърти главата ви, особено ако сте с човек, който познавате отскоро и не толкова добре. Обърнете внимание на здравето си.

ДЕВА: Малко преди Свети Валентин ще се почувствате готови да зададете големите въпроси, които ще задълбочат връзката ви. Направете всичко възможно да избегнете връщането на миналите проблеми в настоящето. Преосмислете доверието си към хората, които вече са го губили, най-вероятно не е било без причина.

25

ВЕЗНИ: Погрижете се за себе си, преди да го направите за някой друг. Бъдете безкрайно внимателни и за нищо на света не пренебрегвайте здравословното си състояние. Марс ще ви вдъхнови да преследвате хората и местата, които ви карат да се чувствате като у дома си.

СКОРПИОН: Правете всичко, което ви донася щастие. Тази седмица ще слушате и използвате думите си по-отговорно, така че използвайте това умение в работната среда, ако искате да имате успех. Толкова е просто. Очаква ви една прекрасна седмица!

СТРЕЛЕЦ: Търсите сродна душа? Бъдете отворени за изненада в деня на Свети Валентин и позволете на интуицията си да ви напътства. Очаквайте допълнителни доходи и се радвайте на финансовата си сигурност и независимост. Не я ли желаехте дълго време?

КОЗИРОГ: Не вярвайте на всичко, което чувате, предполагате и мислите. Говорете внимателно и избягвайте да навлизате в конфликти. Ще имате мощен заряд и огромен прилив на страст и енергия, а това ще окаже влияние върху всеки един аспект от живота ви.

ВОДОЛЕЙ: Когато става въпрос за романтика, потърсете само хората, които не се страхуват да направят първата крачка. Харчете отговорно и спестявайте парите си. Марс ще ви помогне да започнете начисто в аспекти, които досега са ви задържали в миналото.  

РИБИ: Не се страхувайте от неизвестното и поемете забавен риск с някой, който е различен от вас. Внимавайте с думите си и благодарете на Меркурий, че ще ви помогне да се осъзнаете. Ще се чувствате подкрепяни от най-близките си приятели, върнете им жеста, искат да бъдете до тях.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA