Какви са тайните на успешните жени в бизнеса?

Събитие за дамите, които търсят нови начини да бъдат по-успешни и балансирани в многообразието от социални роли, които сменят ежедневно

Димитър Андонов
Димитър Андонов 17 февруари 2020

Второто издание на форума Samodiva Mastermind Summit ще представи женския характер като вдъхновение за откриване на нови перспективи в професионалния и личния  живот. Събитието, чието мото е Business is female, е посветено на жените в бизнеса и предприемачеството, и ще обясни как чрез мастърмайнд процеса, е възможно да постигнем целите, които сме си поставили във всяка сфера на живота. Еднодневният форум ще се проведе на 25 април в Rainbow Plaza в София и обещава да се превърне в истинско преоткриващо вътрешния свят приключение.

452

Организаторите са професионалисти, които имат голям житейски опит както в чужбина, така и в страната. Андрей Илиев, Георги и Мариан Темелкови, Стоян Янков и Ели Желева са хората, които имат желание да допринесат за развитието на България и ще направят първата крачка в края на април. Най-вдъхновяващата и емоционална част от Samodiva Mastermind Summit са мастърмайнд сесиите, по време на които всеки ще може да разкрие себе си, като сподели свое лично предизвикателство по зададена тема. Целта е в малка група колективно да бъдат дадени безпристрастни съвети, за да може всеки, който е седнал на т.нар. „горещ стол", да смени фокуса си към проблемната за него ситуация и да я реши по най-добрия за себе си начин. Мастърмайнд групите са полезни както за личностното развитие, така и за бизнес отношенията. Важен момент в тях е обратната връзка от участниците в сесиите, разбирането и подкрепата, която получават, заедно с изградения план за действие в посока разрешаване на предизвикателството или градивни действия в желаната посока. Сред темите, които ще бъдат засегнати на събитието са постигането на умствена и психическа устойчивост, преодоляването на безпокойството и стреса, постигането на финансова независимост, изграждането на личен бранд, създаването на здравословен и балансиран начин на живот, както и планирането и управлението на времето.

16

Лекторите, които вече са потвърдили своето участие са Рада Пател (експерт по здравословно хранене, Йоги, основател на тонизиращата йога), Стоян Янков (съосновател на Samodiva Masterminds, консултант в областта на продуктивността и корпоративната култура, международен лектор с над 100 участия в повече от 20 страни), Саманта Ярууд (бивш шеф Стратегия и иновации в Старбъгс Торонто, консултант по лидерски умения), Котрина Курт (съосновател @Linkedist, експерт по LinkedIn реклама и личностен брандинг), Патрик Уолш (автор на "Forgive Me Sister” - книга за важността на женската енергия, консултант, международен лектор, обиколил над 130 страни backpacker), Ели Желева (трейнър по дигитален маркетинг, международен лектор, автор на "Marketing Matters In Life And In Business: 7 Proven Steps To Success”, ментор на младежи), както и Саша Безуханова, която се включва с вдъхновяващата тема за силата на женствеността в динамичното време на промени, засягащи различни аспекти от живота.

524

Мотото на събитието (Business is female) поставя въпросите за бизнеса и силното дамско присъствие в него. То често е генератор на иновативни идеи и в много случаи преобръща текущата посока на развитие на компанията, ръководи дейността по различен, вдъхновяващ, но категоричен начин, който често се оказва ключът към развитието. Именно тази сила на женския характер ще е във фокуса на събитието, за което можете да закупите билети от ТУК. Най-актуалната информация ще откриете във Facebook страницата на Samodiva Mastermind Summit.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA