Готови да посрещнем пролетта с Mish Mash Fest

Нестандартни дрехи, изящни аксесоари, качествена натурална козметика, книги, красиви артикули за дома, и, разбира се, вкусни сладки и солени изкушения, допълнени от освежаващи напитки и коктейли – това са само част от изненадите в пролетното издание на Mish Mash Fest.

С пролетта идват новото начало, новото вдъхновение и новите идеи. А под все по-топлите слънчеви лъчи, и Mish Mash Fest се завръща за своето ново издание! След изключително успешното коледно събитие, фестът отново ще се проведе в Ларгото на София, поради положителния отзвук от всички участници и гости.

8963521

Над 60 от най-добрите български творци, дизайнери и концептуални марки ще представят новите си колекции в цветовете на най-нежния сезон в рамките на Mish Mash Fest – Spring Edition. В продължение на два дни посетителите ще имат възможност да разгледат всички новости от участващите автори и да се заредят с пъстро настроение за новия сезон. В Ларгото, освен щандове на изложители, ще има и кът за релакс, където гостите ще могат да се настанят и на мига да се потопят в свежата обстановка.

5859

Разнообразната и прецизна селекция на участниците гарантира задоволяване на всички вкусове. Нестандартни авторски дрехи, изящни бижута и аксесоари, качествена натурална козметика, оригинални детски играчки, книги, красиви артикули за дома, и разбира се, вкусни сладки и солени изкушения и освежаващи напитки и коктейли – това е накратко списъкът с изненадите на Mish Mash Fest – Spring Edition.

44688

Входът е свободен, така че със сигурност не трябва да пропускате! Повече информация ще откриете във Facebook страницата на събитието.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA