4 двойки зодии, които имат химия помежду си, но са напълно различни

Чували сме, че противоположностите се привличат. Тези четири двойки от зодиака показват истинността на това твърдение.

СТРЕЛЕЦ + СКОРПИОН

Скорпионите са известни със своята поверителност и дълбоки разсъждения. Докато Стрелците се занимават с партита и групови занимания, Скорпионите предпочитат да бъдат сами със себе си. Въпреки социалните различия между двата знака, те нямат абсолютно никакъв проблем със синхрона под чаршафите. Най-вече защото са амбициозни и креативни, тези знаци обичат да изпробват нови неща и не се страхуват от неизвестното.

67894

ВЕЗНИ + ЛЪВ

Следвайки символа на знака си, Везните обичат да „претеглят" всички възможни опции. Докато този начин на мислене ги прави отворени и гъвкави, навигацията им в конфликтите е много по-различна от тази на твърдите Лъвове. Те са уверени и амбициозни, нямат проблеми да поставят своите собствени нужди на първо място, докато Везните обичат да пазят спокойствието и да гарантират удовлетворението на всеки. Май противоположностите наистина се привличат.

h

РИБИ + КОЗИРОГ

Ръководени от интуицията, Рибите вървят напред със своите чувства и се грижат повече за комфорта и душевното удовлетворение, отколкото за парите в портфейла си. Козирозите са хора, които не обичат да вървят по течението и да се съобразяват с общото мнение, обичат да имат солиден план, който да ги придвижва към следващата стъпка в живота им по всяко време. Поради всичките си различия, тези два знака притежават интензивна физическа и емоционална химия, тъй като взаимно се учат как да стават по-добри.

+563

БЛИЗНАЦИ + ОВЕН

Ако Близнаците са същинското определение за ГОВОРЕНЕ, то представителите на зодия Овен са тяхната абсолютна противоположност. Изпълнени с идеи и фантазии, Близнаците обичат да мечтаят и да проявят креативност в мисленето си, докато техните партньори правят всичко това, ако им се наложи. Въпреки че може да са коренно различни в работата и социалното си ориентиране, тези два знака имат невероятен сексуален живот, защото са готови да изпробват ВСЯКАКВИ нови неща.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA