GRAZIA СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП: 16-22 МАРТ

Готови за… релакс, усмивки и много секс!

ОВЕН Какво по-хубаво от време, прекарано с близките? Сега е моментът да замените социалния живот с малко семеен уют. Ще ви се отрази позитивно, а и ще разнообразите! Не забравяйте чувството си за хумор, защото сега е силно ваше оръжие.

ТЕЛЕЦ Телците ще се впуснат в интересни авантюри. Забавлявайте се, но помнете, че здравият разум никога не е излишен. Пресмятайте внимателно финансите си, особено ако се появят непредвидени разходи.

БЛИЗНАЦИ Спорт, много вода и почивка. Това е рецептата за идната мартенска седмица, която ще ви донесе хубави емоции. Помислете за ново хоби в сферата на изкуството – имате нужда, дори и да не го осъзнавате сега.

РАК Раци, тази седмица е ваша! Отпуснете се, поглезете се – маски за лице, покупки, любимото вино и романтичен сериал. Не позволявайте на никого да ви развали настроението, за да го запазите задълго в себе си.

68745

ЛЪВ Напоследък сте мълчаливи. Ако нещо ви тежи, споделете го с близки и приятели, ще се почувствате като нови. Разходка в планината или събиране с любими хора ще се отрази страхотно на лъвовете тази седмица.

ДЕВА Не премисляйте, а действайте! Сега е моментът да спрете да отлагате важни решения и разговори. Звездите са на ваша страна. В средата на седмицата ще научите приятна вест.

ВЕЗНИ Хранете се с повече зеленчуци и питателна храна, слушайте музика и се забавлявайте. Не се притеснявайте, ако скоро сте пропуснали тренировки – очаква ви секс маратон!

СКОРПИОН Започнете да слушате какво ви казват околните. Избягвайте твърдоглавието и споровете през седмицата – излишни са. Очаква ви хубав уикенд, изпълнен с много усмивки.

68795

СТРЕЛЕЦ Отхвърлете служебните си ангажименти и обърнете внимание на здравето си. Имате нужда от почивка, най-вече на психическа основа. Вгледайте се в малките неща, защото там се крият отговорите на много въпроси.

КОЗИРОГ Седмицата вещае много успех на работното място. Внимавайте с отношенията в личния живот. Понякога разговорите много помагат за изясняване на неразбирателства и грешни впечатления.

ВОДОЛЕЙ Моментът не е подходящ за подписване на важни документи. Отложете дългосрочните инвестиции и се съсредоточете върху обмисляне на идеите ви.

РИБИ Към края на седмицата ще се почувствате енергични и готови за живот. Направете нещо различно – коса, нови дрехи, непосещавано място. Животът ви чака!

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA