Лувърът, египетските пирамиди и Ню Йорк са в хола ни...

... или 4 невероятни предложения, които да разширят хоризонта ни, докато сме в период на социална изолация.

Искаме да пътуваме, да бъдем навън, да се виждаме с хора, да се забавляваме. Надяваме се скоро отново да имаме тази възможност, но дотогава ще разчитаме на любимите си музика, книги и филми. GRAZIA обаче има още 4 интересни предложения, от които самите ние смятаме да се възползваме още днес!

РАЗХОДКА В МУЗЕЙ? И ОЩЕ КАК!

Google Arts & Culture разполага с най-богатия онлайн архив от музейни обекти. Технологичният гигант си партнира с над 500 музея и галерии по целия свят, което практически ни позволява да разгледаме отблизо стотици произведения на изкуството. Друг чудесен вариант е Лувърът, който се оказа сред първите културни обекти, затворили вратите си за посетителите. За сметка на това, емблематичният парижки музей предлага свои собствени виртуални обиколки.

met opera

ОПЕРА? ДА, МОЖЕ.

По време на карантинния си период Метрополитън опера ще излъчва едно свое минало изпълнение всеки ден, при това напълно безплатно онлайн. Ако сте сред почитателите на изтънченото изкуство, не пропускайте да посетите сайта на операта, където в 01:30 ч. (българско време) в четвъртък срещу петък ще откриете специален стрийм, който ще бъде достъпен за гледане и в рамките на следващия ден.

broadway

БРОДУЕЙ ШОУ? И ПИТАШ?

Като се има предвид, че събирането на големи групи от хора вече е абсолютно забранено, а част от така дългоочакваните филми получиха нови премиерни дати за края на годината, вероятно търсите новото си кино или театрално пристрастие? Дори да нямате път към Ню Йорк скоро, използвайки услугата BroadwayHD, можете да видите много от хитовите представления, и то в комфорта на собствения си дом. Можете да се регистрирате за 9 долара на месец, като срещу тази сума получавате и едноседмична безплатна пробна версия.

maccu picchu

МАЧУ ПИКЧУ? ТРЪГВАМЕ ВЕДНАГА!

Стоунхендж, Мачу Пикчуколизеумът в Рим и Египетските пирамиди ви се струват далечни и скъпи дестинации? Имайки предвид, че не се знае кога отново ще можем да се насладим на пътуване до мечтана от нас дестинация, ви предлагаме да посетите избраните от нас такива още сега. Никога не е било по-лесно да се насладим на чудесата на света! Благодарим, Google!

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA