Как да се предпазим от коронавируса... според шеф Силвена Роу

Тайната на доброто здраве и силната имунна система е в здравословното хранене.

Много хора се изказаха по темата за коронавируса, затова преди няколко дни ние решихме да развенчаем някои от най-големите митове, свързани с пандемията. Днес фокусът ни е върху едно от ярките, неотразими и винаги привличащи погледа присъствия на телевизионния екран, а именно това на шеф Силвена Роу. С оглед на създалата се ситуация, българският кулинар с ресторант в Дубай редовно използва каналите си в социалните мрежи, за да прикани всички към сериозно и отговорно отношение, както и за да сподели, че здравословното хранене стимулира имунната система и ни прави по-устойчиви на всякакви влияния от външната среда. 

"Нека помогнем на нашите медицински кадри и на тези, които имат аварийни професии, като се предпазим, оставайки си вкъщи! Като ги предпазим от потенциално нови разболяли се... Само по този начин ние ще спрем развитието и растежът на коронавируса", отправи призив Силвена в своя официален Instagram акаунт.

Шeф Рoу e cрeд нaй-известните кулинaри в cвeтoвeн мaщaб. Ocвeн чe e истински артист в кухнятa, тя нeвeднъж e казвала, чe eдинcтвeнo и само блaгoдaрeниe нa здрaвocлoвнoтo хрaнeнe, успява дa се предпази от заболявания, a c пoмoщтa нa някoи cупeрхрaни и "биохакинга" e cпрялa дoри cтaрeeнeтo нa oргaнизмa и зaбaвилa нacтъпвaнeтo нa мeнoпaузaтa.

В последните няколко дни следим отблизо акаунта на шеф Роу, защото тя споделя множество здравословни рецепти, с които да запълним ежедневието си, докато сме у дома. Разглеждайки профила ѝ, с лекота откриваме абсолютно всичко необходимо за една по-силна имунна система и здраве във време на световна криза като тази. Кой е казал, че ако храната е веган, не може да бъде вкусна и да изглежда като готова за Instagram кадър?

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ: КРИСТИНА МИЛЕВА ПОД КАРАНТИНА В НЮ ЙОРК

ПСИХОТЕРАПЕВТЪТ ЛЕНА ЛАЛЧЕВА ЗА ЧОВЕШКОТО МИСЛЕНЕ ПО ВРЕМЕ НА КРИЗА

ПСИХОЛОГЪТ МАГДАЛЕНА АНГЕЛОВА ЗА ПОУКИТЕ СЛЕД КОРОНАВИРУСА

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA