Как Лили Гелева се справя с карантината?

Имаме нужда от доза свежест и оптимизъм. Открихме го в Instagram профила на Лили Гелева!

Димитър Андонов
Димитър Андонов 06 април 2020

По време на карантината всички най-накрая намерихме нужното време, за да се отдадем на заниманията, за които по принцип не ни остава много време. Актрисата Лили Гелева последва примера на редица световни знаменитости, които се включиха с любопитни забавления за почитателите си в социалните мрежи.

Лили, от своя страна, започна със споделянето на Instagram видеа, в които коментира няколко книги, прочетени по време на социалната изолация. Сред заглавията, които уловихме са "Гласът на покоя" от Екхарт Толе, "Тревожни хора" на Фредрик Бакман, както и "Сервирай за победа" на великия тенисист Новак Джокович, който предлага 14-дневен хранителен режим за физическо и умствено усъвършенстване.

Разбира се, времето вкъщи няма как да бъде прекарано без вкусна храна, а Лили не пропусна да сподели любимата си закуска, с която стартира деня. Обещаваме да я пробваме много скоро!

Едно от забавните и иронични видеа, които ни направиха впечатление е "ексклузивното интервю", публикувано в официалния Instagram акаунт на Гелева. В него тя коментира най-важните теми от обществения дневен ред със специален гост. Кой е той, оставяме на вас да разберете...

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ: ПОЛИ ГЕНОВА И НЕЙНОТО #STAYHOME INSTAGRAM ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВО

ДИЛЯНА ПОПОВА: "СТОЯ СИ ВКЪЩИ... И ДАЖЕ МИ Е ДОБРЕ"

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA