4 зодии, които винаги си мислят, че са по-добри от всички останали

Нали знаете как винаги в живота срещаме някой, който се смята за най-великия авторитет в света? Е, причината това да е така, може и да се крие в зодиакалния знак, под който е роден въпросният човек.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 16 април 2020

Астрологията е чудесно извинение, с което да се оправдаем, когато сме се държали отвратително или пък сме показали лош навик, за който нямаме логично обяснение. Ако рождената ви дата съвпада с периодите на някои от тези знаци, е напълно възможно често да оставате с впечатлението, че сте повече от всички останали.

55

ТЕЛЕЦ

Целият стереотип за това, че родените под този знак са упорити и често егоисти, е абсолютната истина. Факт е, че можете да знаете много, но това не ви дава право да се ползвате с голям авторитет пред всички останали. Лекомисленото ви поведение на моменти ви предизвиква да подхождате с арогантност и предубеждение към всички останали. Не е никак приятно.

ЛЪВ

Не сте изненадани изобщо, нали? Представителите на тази зодия са винаги готови да покажат, че са много по-по от вас във всяко едно отношение. Лъвове, способни сте да изпадате в излишни подробности и да играете театър пред хората, които виждате като потенциални конкуренти, без дори да има основание това да е така. 

520

ДЕВА

Оставете Девите да вярват, че са най-великите. Трудно може да спорите с тях и да ги убедите, че не са прави, но гордостта им в повечето случаи е само защитен механизъм, който ги защитава от това да ви допуснат твърде близко до себе си и възможността да опознаете ранимата им природа. И вие сте сред представители на тази зодия? Окей е да бъдете перфекционисти, но не прекалявайте. 

СТРЕЛЕЦ 

Това, че знаете доста неща по дадена тема ви кара да си мислите, че Земята се върти около вас, но далеч не сте по-наясно как съществува света. Простата причина Стрелците да се държат така е защото самите те не са напълно сигурни в това, в което биха искали да са. За да си спестите главоболие, не влизайте в излишни спорове с представителите на тази зодия.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA