GRAZIA СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП: 20-26 АПРИЛ

Какво ни очаква в предпоследната седмица на април? GRAZIA е тук, за да ви разкаже!

Димитър Андонов
Димитър Андонов 20 април 2020

ОВЕН Имате категорична нужда от финансова свобода, за да се чувствате уверени във възможностите си. Сега не е перфектният момент това да се случи, но е важно да запазите спокойствие. Помислете за динамиката в любовния си живот. Може би не всичко е толкова перфектно, колкото ви се струва.

ТЕЛЕЦ Подхождайте аналитично към всичко, което ви предстои да вземете като решение тази седмица. Имайте предвид нещата, които сте научили с течение на времето и направете необходимите промени в живота си, за да не се налага да изпадате в паника. Склонни сте да го правите! 

БЛИЗНАЦИ Молим да спрете с перфекционизма и желанието за абсолютен контрол. Кажете "сбогом" на всичко (и всички) в живота ви, които не ви карат да се чувствате на седмото небе, но не го правете, защото те не се вписват във вашата картинка за света. Замисляли ли сте се, че може да е погрешна? 

00

РАК Далеч сте от хората, които обичате? Помислете как можете да сте до тях, без реално да се налага да сте до тях. Тази седмица не пропускайте да отделите време за себе си, защото имате нужда от такова. Щом става дума за любовния ви живот... ами, да, нека продължим напред засега. 

ЛЪВ Имате толкова много цели и амбиции, че дори не знаете откъде да започнете с осъществяването им. Фокусът ви тази седмица обаче ще бъде върху здравето и навиците, от които бихте искали да се оттървете веднъж завинаги. Помислете как да се погрижите по най-добрия възможен начин за тялото си в условията на социалната изолация. 

ДЕВА Винаги сте в търсене на нова гледна точка и някаква промяна. Плутон навлиза във вашия знак и до края на седмицата ще ви предизвика да сложите край на перфекционизма си и на умението винаги да се сравнявате с останалите. Имайте доверие на хората, които обичате. На тези, които наистина обичате. 

001

ВЕЗНИ Предпоследната седмица на април ви дава възможност да трансформирате динамиката в любовните си взаимоотношения. Помислете как да запазите връзката си, без да си омръзвате или пък дразните взаимно. Крайно време е да вземете решение искате ли да имате бъдеще с този човек или не. Вече знаете отговора.

СКОРПИОН И при вас тази седмица ще бъде посветена почти изцяло на романтичните отношения. Вслушайте се в сърцето си и осъзнайте от какво наистина имате нужда, за да го изкомуникирате с партньора си. Всичко останало изглежда страхотно. Да, наистина!

СТРЕЛЕЦ Не мислете, че ако постоянно носите в себе си усещането за величие, наистина ще се позиционирате като най-важните в обществото. Намалете егото си, може да изиграе лоша шега и в любовния ви живот, защото никога не сте доволни. Къде ли е причината? Тази седмица трябва да я откриете!

00

КОЗИРОГ Адаптирайте се! Да, седите вкъщи по цял ден и се чудите откъде да започнете, но е крайно време да се организирате и да свършите малко работа - както в професионален, така и в личен план. Отделете време за себе си, помислете какво може да направите, за да се почувствате добре.

ВОДОЛЕЙ Винаги сте искали свобода и най-накрая я имате. Във всяко едно отношение. Може би усещате, че представите ви са били съвсем погрешни, възможно е да имате право. Каквото и да се случва тази седмица, вярвайте в разбиранията си и не позволявайте на другите да променят перспективата ви.

РИБИ Стари приятели може да се опитат да се свържат с вас. Помислете добре преди отново да ги допуснете в живота си, защото най-вероятно има причина да ви потърсят точно сега. Прекалено доверчиви сте, а това невинаги е ваша положителна черта.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA