GRAZIA СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП: 4 МАЙ - 10 МАЙ

Финансова независимост, емоции и креативност? Да, но не съвсем.

ОВЕН Тази седмица ще бъдете изцяло фокусирани върху любовта в живота ви. Помислете дали човекът до вас удовлетворява напълно нуждите ви, като далеч нямаме предвид само тези в спалнята. Междувременно, направете нещо хубаво за себе си - поглезете се с хубава книга или онези скъпи обувки, за които си мечтаете. Заслужавате го! 

ТЕЛЕЦ Търсите баланса от доста време? Ето че Венера идва в сряда и ви предлага възможността да откриете правилния отговор на всичките ви въпроси. Не е сигурно, че ще останете доволни, но е нещо, с което трябва да се справите, за да може най-накрая да спрете с излишните емоции. Бъдете спокойни и хладнокръвни.

БЛИЗНАЦИ Окей, да, знаем, че искате да се доказвате и се справяте добре. Помислете обаче дали това не дразни околните, а дори и самите вас, без да го осъзнавате? Ако в момента имате човек до себе си, поговорете с него за бъдещето ви, ако не - имате още няколко седмици да се насладите на сингъл живота си, преди да се впуснете в нова авантюра. Много гореща такава! 

54

РАК Успявате да балансирате времето си, докато сте под изолация, но забравяте себе си. Сгответе, почистете, изгледайте любим сериал - имате нужда от време за вас. Венера ви показва, че любовта е зад ъгъла, затова не поставяйте себе си до ограничения, когато става дума за любов и секс. И все пак, не прибързвайте. 

ЛЪВ С цялата енергия и излишно напрежение, което сте събрали в себе си, стоейки вкъщи, не се изненадвайте, ако избухнете в неподходящ момент. Само не забравяйте, че доста хора разчитат на вас. Във всеки един смисъл на думата. Готови сте да покажете на света какво можете, имате до себе си и хората, които да ви подкрепят. 

ДЕВА Намалете осветлението и се отпрвете към спалнята, защото ви очаква истински маратон, който ще ви зареди с толкова вдъхновение, колкото и чаша червено вино не би могла да ви предложи. Да, звучи като приказка. От вас се изисква само да поддържате партньора си, както и той вас. Останалото ще се случи от само себе си. 

ВЕЗНИ Искате да се чувствате емоционално и финансово сигурни, но за момента сте далеч и от двете определения. Това, разбира се, е лесно поправимо, ако подходите аналитично към ситуацията в живота си. Приятелите ви са насреща и са готови да помогнат, а понякога приятели ни се оказват тези, които далеч не са сред най-добрите ни такива. Запомнете го!

55

СКОРПИОН Пълнолунието във вашия знак в началото на седмицата подсказва, че ще се чувствате в свои води. Възползвайте се от времето вкъщи и избягвайте всякакви излишни конфликти. Всъщност, избягвайте всякакви конфликти. Подходете с разбиране към семейството и приятелите си, те винаги го правят за вас. Отвърнете им със същото. 

СТРЕЛЕЦ Уверете се, че сте достатъчно организирани и ще свършите всичко, което се изисква от вас, навреме. Искате да избягате от реалността в момента, както всички останали, но ще трябва да вземете някои решения, започвайки от това накъде наистина вървите с човека до вас. Той може да има съвсем различна представа за бъдещето, която да контрастира с вашата.

КОЗИРОГ Веднага се обадете на всички, които ви липсват. До сряда ще получите приятна изненада, която няма да е обвързана с нещо материално, но ще ви даде необходимия стимул да се фокусирате и развивате, дори когато нямате желание за нищо. Винаги сте били самостоятелни и егоистични, обмислете тази черта на характера си. Дали тя не е голяма част от същността на провалите ви?

оливия палермо

ВОДОЛЕЙ Каквото и да правите тази седмица, забавлявайте се. Пребиваването изцяло в домашни условия може и да ви побърква, но звездите обещават новата перспектива, която търсите под дърво и камък от известно време. Именно това ще се окаже и тайната на успеха ви - различната гледна точка. Стига да сте готови да я приемете.

РИБИ Фокусът ви тази седмица е върху голямата картина. Задайте си всички необходими философски въпроси и осъзнайте, че отговорите им са на ръка разстояние. Обърнете внимание на всичко, което може да развие креативното у вас - уикендът е прекрасна възможност да се обогатите, както и да дадете старт на дълго отлаган проект.

ОЩЕ ОТ GRAZIA:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA