Коя е любимата снимка на Меган и Хари?

Известната двойка не може да се оплаче от липса на внимание от страна на фоторепортерите и често пъти се случва определен кадър да се получи толкова добре, че да обиколи практически всички онлайн и принт издания. За сега обаче нищо не може да се сравни със снимката, която кралският фотограф Самир Хюсеин прави на Хари и Меган секунди преди те да се включат в церемонията на британските награди Endeavour Fund Award, които всяка година отличават служители на реда, които са ранени на работните си места и жени с изключителни постижения.

77777

Това беше една от последните публични прояви на херцозите Съсекс като старши членове на Кралското семейство и двамата изглеждаха, меко казано, в добро настроение.  Меган за пореден път отбеляза нов моден момент с изчистена светлосиня рокля на Victoria Beckham, а принцът заложи на костюм и вратовръзка в същата гама.

77777

Хюсеин прави своя иконичен кадър, когато двамата са под дъжда, погледите им са насочени право един в друг и просто не могат да изглеждат по-щастливи и влюбени. „Никога не съм имал толкова бурна реакция към моя снимка, както към тази.” – споделя фотографът, за който това далеч не е първия път, през който той е работил с херцозите. Самир Хюсеин е част от екипа, който документира техните пътувания до Африка, Фиджи и Австралия. „Наистина съм разочарован, че вече няма да мога да ги снимам повече. Надявам се един ден да имам тази възможност отново.” – коментира той пред Us Weekly.

ОЩЕ ОТ GRAZIA:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA