GRAZIA СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП: 11-17 МАЙ

Тази седмица предстои да обърнем внимание на любовните взаимоотношения и близките си приятели. Какво още?

ОВЕН Тази седмица Венера ще бъде ретроградна във вашия знак, затова трябва да подхождате с аналитична мисъл към всичко и да избирате думите си внимателно. Преосмислете стратегиите, които сте изградили и фокусирайте енергията си върху аспектите, в които наистина искате да успеете. Можете да го направите и ЩЕ го направите!  

ТЕЛЕЦ Бъдете отговорни с парите си, без значение с колко точно разполагате. Сатурн ще ви помогне да постигнете бавен и постоянен успех по отношение на финансите ви. Помнете, че приятелите ви очакват от вас да бъдете откровени и коректни. Отделете им част от времето си и говорете - не се случва да го правите често.

БЛИЗНАЦИ Правете интелигентни избори. Добре е както за личния ви живот, така и за професионалното ви развитие. Фокусирайте се върху интимността си с партньора и направете това, което се изисква от вас. Ще се почувствате още по-добре, ако оставите зад гърба си навиците и хората, които ви пречат да продължите напред. 

8754

РАК В сряда ви очаква изключително смислен разговор с партньора ви. Имате нужда от него, за да изясните приоритетите си. Ако всичко върви по план, не пропускайте да го отбележите в леглото. Ако нещата не се получават така, както сте си ги представяли, значи не е било писано. Уговорете си среща с най-близките ви приятели. Те я очакват!

ЛЪВ Опитайте се да разберете другите, за да може и вие самите да останете разбрани. Не пренебрегвайте близките си хора, защото те могат да ви донесат онази така нужна доза вдъхновение и оптимизъм, която търсите напоследък. Изградете здравословни навици и не забравяйте да се фокусирате върху онова, което по принцип се изисква от вас. 

ДЕВА Може изказването, че противоположностите се привличат, да е изключително банално, но така звездите биха могли да опишат любовния ви живот в момента. Не е изключено да изпитате химия с човек, който изобщо не сте виждали като свой потенциален обект на желание. Преди да го направите, помислете дали имате нужда от човек до себе си в момента. 

54

ВЕЗНИ Погрижете се за себе си, като се свържете с хората, които ви карат да се чувствате като у дома. Партньорът ви иска да говорите, така че го направете. Имате възможност да преоткриете връзката си, но го направете само ако мислите, че имате бъдеще заедно. Ретроградният Юпитер ще ви подскаже отговора в средата на седмицата. 

СКОРПИОН Свалете солидните стени, които сте изградили около себе си. Хората наоколо имат нужда да ви познават и да знаят, че могат да разчитат на вас. Говорете с тях и не оставяйте на заден план всичко, за което никога не ви остава време. Сатурн ви дава шанс да го организирате така, че да се възползвайте максимално от него. 

СТРЕЛЕЦ Любовта е движещата сила на вашата мотивация. Запомнете го добре, защото ще бъдете изправени пред няколко предизвикателства, с които обаче бързо ще можете да се справите, стига да сте готови да изясните емоционалните си приоритети. Всичко останало изглежда повече от отлично, а до края на седмицата ще получите неочакван доход. 

КОЗИРОГ Рядко излизате от зоната си на комфорт, ако нещо контрастира с вашите виждания. Помислете къде търсите успеха, за да се уверите, че сте на правилен път. Възможно е да сте направили грешки, за които да ви се наложи да се извините сега. Ако има някой, който очаква да бъдете насреща, сега е моментът да се докажете и издигнете. 

574

ВОДОЛЕЙ Положете допълнителни усилия, за да подобрите живота си и да се оттървете от защитните механизми, които ви пречат да развиете потенциала си. В четвъртък ще дойде времето да преосмислите приходите и разходите си, а през уикенда е ред на възможността да затворите страницата към всички онези неща и хора от миналото ви, които вече нямат място в настоящето. 

РИБИ Винаги имате амбиция и смелост, но понякога ги използвате в погрешна посока спрямо близките си хора. Самодисциплинирайте се и бъдете отговорни. Любимият ви човек може и да не ви казва някои неща, но вие сте наясно с тях. Не ги игнорирайте. Ако все още сте сингъл, помислете за евентуалното си пребиваване в Tinder. Марс навлиза във вашия знак в средата на седмицата и ви провокира към спонтанност, хубава такава. 

ОЩЕ ОТ GRAZIA:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA